本页主题: 我爱上左一个我5应该爱既人 - so close but yet so far 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

smooth
attitude
级别: 普通人

多谢发贴的人[130]

我爱上左一个我5应该爱既人 - so close but yet so far

点解会甘   同距都只系识左一个礼拜   但感觉上好似已经同距好熟甘   5明白点解今次我既感觉会来得甘快   而且我甘肯定我系中意距   比起以前个几段拖泥带水既   我今次真系好确定我系中意距   但距已经有男朋友   我5应该中意一个已经有男朋友既女仔   个男仔我都识既   虽然大家会话 "车,男未婚 女未嫁, 自由恋爱"   但我真系接受5到我自己甘样   觉得自己好衰 t|q@~B :  
mX))*e4k  
甘可5可以证明我系一个好花心既人?   又或者过多几个星期   我识到第个女仔   又会中意果个女仔   唉,   我都5知点先可以摆脱对距既感觉   我现阶段确实5想拍拖   更何况系呢一类撬人墙脚既   我做5出...... _bB:1l?V  
WVDkCo@  
树起你的中指 表达你心中的不满
顶端 Posted: 2008-08-24 23:16 | [楼 主]
sokyunc

多谢发贴的人[185]

Re:我爱上左一个我5应该爱既人

既然自己都不喜欢这样,那就还是放弃吧~~祝他们幸福咯~~
顶端 Posted: 2008-08-25 00:54 | 1 楼
smooth
attitude

多谢发贴的人[130]

其实一开始知道自己对距有感觉   我就已经话左俾自己听要放弃   但好自责   我点可以甘样??   对自己好失望
顶端 Posted: 2008-08-25 00:57 | 2 楼
gy77gy77
親口講您累得很
灌水天才奖
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

睇開啲啦...中指兄
「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
顶端 Posted: 2008-08-25 03:03 | 3 楼
芝麻糊
优秀斑竹奖 终身成就奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[3777]

甘你咪等过多一排先罗,睇下自己系咪真系会好快就中意第二个女仔罗 }; R2M  
撬墙脚唔系唔得,距中意你既,你用牙签都撬到距过黎,距系唔中意你既,用铲车都唔得既啵 di(H-=9G62  
你自己系点既先,睇定d,讲距听罗 T[I7.8g  
中意一个人系冇罪既,边存在衰唔衰既姐
本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
顶端 Posted: 2008-08-25 06:34 | 4 楼
lileevvv
级别: 禁止发言

多谢发贴的人[317]

你有钱未去追咯!!!!!!!!!!!
顶端 Posted: 2008-08-25 12:55 | 5 楼
v6hacker
爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[588]

钟意一个人唔一定要拥有佢嘅,,祝佢地幸福啦
爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
顶端 Posted: 2008-08-25 16:21 | 6 楼
cyrilfans
重返蓝调
级别: 圣人

多谢发贴的人[992]

楼主是一个刚刚入情场的新手,放马去吧!
大家互相THX给偶啦,知恩定报!
顶端 Posted: 2008-08-26 07:57 | 7 楼
smooth
attitude

多谢发贴的人[130]

Re:Re:我爱上左一个我5应该爱既人

Quote:
引用第7楼〖冰果汁〗2008-08-26 07:57发表的: 2#00< t\  
楼主是一个刚刚入情场的新手,放马去吧!
]d~{8h!G  
Qg]A^{.1  
!G6h~`[  
你点知嘎!!   我真系恋爱初哥来嘎咋  
顶端 Posted: 2008-08-27 20:04 | 8 楼
smooth
attitude

多谢发贴的人[130]

Re:Re:我爱上左一个我5应该爱既人

Quote:
引用第4楼点虫虫2008-08-25 06:34发表的: hg:$H9\%  
甘你咪等过多一排先罗,睇下自己系咪真系会好快就中意第二个女仔罗 ?=^\kXc[  
撬墙脚唔系唔得,距中意你既,你用牙签都撬到距过黎,距系唔中意你既,用铲车都唔得既啵 l]#=I7 6  
你自己系点既先,睇定d,讲距听罗 %rgW}Z5  
中意一个人系冇罪既,边存在衰唔衰既姐
)v11j.D  
G<$8g-O;D  
D%LYQ  
个女既对我好好   大家好似朋友甘咯   唉   我知距5会中意我   我见过距望住距男朋友个眼神   真系可以望到距对距男朋友个种感觉出来   人地打风都打5甩   我都系算啦......
顶端 Posted: 2008-08-27 20:06 | 9 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 恋爱方程式