« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
本页主题: ~930~聚會通告~ - ~麻煩跟帖回覆作最後出席確認~ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

~930~聚會通告~ - ~麻煩跟帖回覆作最後出席確認~

~930~聚會~最後選址~

地點: 海珠廣場堂會

時間: 5點 - 8點 (如有需要會加長時間)

費用: 100/位 (如結數時費用少於100會退錢、如多於100隨意門補底)

集合時間: 4點半 地鐡海珠廣場站大堂 B 出口

聯絡人: Annie ( 幸福瞬間) / 15920178280

本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 哥哥 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-09-29 03:06 | [楼 主]
    无敌掌们茶
    好茶黎噶

多谢发贴的人[789]

Re:~930~聚會通告~

annie姐姐叫到~~~点都要过去噶啦~~见见annie姐姐都好~~
    我乞都要乞够钱~~~
    预我同小侠啦~~~
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: bennypower | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 哥哥 | 理由:
  • 本人管理的范围: Anime-动漫讨论区; 手机相关

你就在彩虹背后

顶端 Posted: 2008-09-29 03:13 | 1 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

Re:Re:~930~聚會通告~

Quote:
    引用第1楼无敌掌们茶2008-09-29 03:13 AM发表的:
    annie姐姐叫到~~~点都要过去噶啦~~见见annie姐姐都好~~
    我乞都要乞够钱~~~
    预我同小侠啦~~~

講到咁慘呀...難得一次聚會...多謝你參加啦...
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-09-29 03:19 | 2 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

Re:Re:~930~聚会通告~

Quote:
    引用第1楼无敌掌们茶2008-09-29 03:13发表的:
    我乞都要乞够钱~~~
    预我同小侠啦~~~

好在我之前问人借左100蚊姐!
    所以我今次有得去,

我就同你唔同,
    我唔想见annie,
    我净系想见你姐!
    咁得唔得呀

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-09-29 03:30 | 3 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6997]

Re:Re:Re:~930~聚会通告~

Quote:
    引用第3楼小加菲2008-09-29 03:30发表的:

所以我今次有得去,

我就同你唔同,
    .......

你见人做咩窝...

.....................
    顶端 Posted: 2008-09-29 07:21 | 4 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:~930~聚会通告~

Quote:
    引用第4楼Mc.大丑丑2008-09-29 07:21发表的:

你见人做咩窝...

你理我,总之唔系见你就得啦!

顶端 Posted: 2008-09-29 09:25 | 5 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Quote:
    引用第3楼小加菲2008-09-29 03:30发表的:

所以我今次有得去,

我就同你唔同,
    .......

去邊度借架,幫我借多20蚊啦,我而家籌得80蚊咋............

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-09-29 09:35 | 6 楼
    Mc.大儍儍

多谢发贴的人[15638]

我又想去..

顶端 Posted: 2008-09-29 09:36 | 7 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第6楼花无缺和尚2008-09-29 09:35发表的:

去边度借架,帮我借多20蚊啦,我而家筹得80蚊咋............

无问题,我帮你借够30蚊,你上黎就系啦!

顶端 Posted: 2008-09-29 09:36 | 8 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第7楼mc.大傻傻2008-09-29 09:36发表的:
         我又想去..

你想下好啦!

顶端 Posted: 2008-09-29 09:37 | 9 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:~930~聚会通告~

Quote:
    引用第8楼小加菲2008-09-29 09:36发表的:

无问题,我帮你借够30蚊,你上黎就系啦!

甘好呀?而家行得未呢?

顶端 Posted: 2008-09-29 09:47 | 10 楼
    kennywind
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[73]

我唔得闲呀~~
    顶端 Posted: 2008-09-29 09:50 | 11 楼
    sam16223
    ※ぶ燦ぶ※
    级别: 普通人

多谢发贴的人[63]

如果撑几蚊吾够钱系米无得去架?
    顶端 Posted: 2008-09-29 09:55 | 12 楼
    Mc.大儍儍

Quote:
    引用第9楼小加菲2008-09-29 09:37发表的:

你想下好啦!

你记得帮我保护芳芳吖..
      少条头发你负责...
                      我特批你为(护花使者)

顶端 Posted: 2008-09-29 09:57 | 13 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:~930~聚会通告~

Quote:
    引用第10楼花无缺和尚2008-09-29 09:47发表的:

甘好呀?而家行得未呢?

行得!边度等

顶端 Posted: 2008-09-29 09:59 | 14 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第12楼sam162232008-09-29 09:55发表的:
    如果撑几蚊吾够钱系米无得去架?

你黎我比够10蚊你

顶端 Posted: 2008-09-29 10:00 | 15 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第13楼mc.大傻傻2008-09-29 09:57发表的:

你记得帮我保护芳芳吖..
      少条头发你负责...
                      我特批你为(护花使者)

唔好意思,我打算带佢去剪发喎!简典扇

顶端 Posted: 2008-09-29 10:02 | 16 楼
    Mc.大儍儍

Quote:
    引用第16楼小加菲2008-09-29 10:02发表的:

唔好意思,我打算带佢去剪发喎!简典扇

甘我未打9你囖...

顶端 Posted: 2008-09-29 10:02 | 17 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:~930~聚会通告~

Quote:
    引用第14楼小加菲2008-09-29 09:59发表的:

行得!边度等

廣州賓館見啦...................

顶端 Posted: 2008-09-29 10:16 | 18 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:~930~聚会通告~

Quote:
    引用第17楼mc.大儍儍2008-09-29 10:02发表的:

甘我未打9你囖...

我等你過黎

顶端 Posted: 2008-09-29 10:25 | 19 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:~930~聚会通告~

Quote:
    引用第18楼花无缺和尚2008-09-29 10:16发表的:

广州宾馆见啦...................

几时几点!到左打比我,我出黎搵你

顶端 Posted: 2008-09-29 10:26 | 20 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT

多谢发贴的人[7316]

你地玩得开心的啦,我同厕厕去唔到噶啦,为生活呀
    顶端 Posted: 2008-09-29 11:03 | 21 楼
    sam16223
    ※ぶ燦ぶ※

多谢发贴的人[63]

[quote]引用第15楼小加菲2008-09-29 10:00发表的:

你黎我比够10蚊你 [/quot

甘好啊~甘如果我唱歌好听有无得打赏架~因为我出去唱K都吾使钱既~吾系因为我无钱唱
    抑或模仿一个歌手打赏10蚊算啦~哈哈
    顶端 Posted: 2008-09-29 12:11 | 22 楼
    hinotori
    招财喵喵
    级别: 圣人

多谢发贴的人[732]

我去阿喵~ 记得我啊喵~
    谁能阻止得了少年武士赴死
    顶端 Posted: 2008-09-29 12:28 | 23 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

Quote:
    引用第5楼小加菲2008-09-29 09:25发表的:

你理我,总之唔系见你就得啦!

你想见我都见五到喇~~

.....................
    顶端 Posted: 2008-09-29 16:16 | 24 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语

多谢发贴的人[6600]

成支軍隊去堂會~剛回廣州聽日又出外了~玩得hi心D啦
    本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
    顶端 Posted: 2008-09-29 16:57 | 25 楼
    蕃茄+沙糖

多谢发贴的人[4434]

10点后仲有节目就通知我啦

10点前唔使预我
    顶端 Posted: 2008-09-29 17:24 | 26 楼
    jay_pen
    肥兔仔
    级别: 强人

多谢发贴的人[634]

我嚟报到喇,米赖低我啵。
    顶端 Posted: 2008-09-29 19:50 | 27 楼
    龍④爺
    四爷

多谢发贴的人[564]

我都报到下啦。。。。
    顶端 Posted: 2008-09-30 00:55 | 28 楼
    迪新

多谢发贴的人[277]

虽然唔去~不过都预祝聚会成功!!
    大家国庆快乐!!
    爱音乐!请举手!
    顶端 Posted: 2008-09-30 01:57 | 29 楼
    « 1 2» Pages: ( 1/2 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 粤语吹吹吹水区