« 1 2345» Pages: ( 1/6 total )
本页主题: 心情既感受 - 18/1/09至7/9/09止 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

小加菲
唔知有冇人見到我呢?
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[10670]

心情既感受 - 18/1/09至7/9/09止

幸福的决择 -XBZ1q  
传说中有一种植物,要相爱的人才能栽种。 !ho^:}m  
经过日出日落,炎夏寒冬,风吹雨打, Qq,2V  
方能掉下幸福的种子。
[ 此贴被小加菲在2009-09-25 10:45重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由:

• 2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2009-01-18 14:38 | [楼 主]
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

犯贱.......

唉…听人讲犯贱就听得多, gq4X(rsyD  
    今次都系第一次亲新体会, i\DU<lD5VN  
    原来系咁既感觉! Lp4F1H2t-  
    Br{(sL0e  
    我都唔知点解, t. (6tL]  
    比人伤完一次又一次, >M##q?.  
    都重要比机会人家去改过, F ~7TE91C  
    点解唔可以做到唔再理佢就系啦! knpdECq&k  
    呢D系咪叫做所谓既犯贱呢? 3J/l>1[  
    点解重要比机会人家有可能再伤害你多一次呢! ^ZRZ0:rZ  
    想做到对佢绝情系咪真系咁难呢! .yD 6$!6  
    嬲一个人系咪真系好难既呢? l]Ym)QP  
    又可以嬲几耐呢? iTT%_-X-  
    ?4aW^l6/  
    而我当期时真系好嬲, 4}UJ Bb?  
    个心好痛,痛到有D想死既感觉! 2|WM?V&  
    我亦同某几个人讲过唔再理佢, fU$_5v4  
    但耐何自己又做唔到, ma<uXq  
    真系想死! _ yDDPuAi  
    试问自己对人都唔差, k\dPF@~Hvl  
    点解人家会咁对我呢? e{XzUY 6  
    Rh$+9w  
    有无人可以话我知呢?!
    [ 此贴被小加菲在2009-01-21 09:04重新编辑 ]
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 点虫虫 | 理由: 心中有佛便是佛,心中坦荡便冇物
  • 银纸:10 | 操作人: bennypower | 理由: 你會受傷可能你自己原則性太強

• 2009年1月28日!!

顶端 Posted: 2008-10-07 03:37 | 1 楼
    Mc.大儍儍
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[15638]

爱一个人就是犯贱 X?&{< vz  

顶端 Posted: 2008-10-07 11:08 | 2 楼
    sokyunc
    级别: 普通人

多谢发贴的人[185]

爱得太深了?
    顶端 Posted: 2008-10-07 14:33 | 3 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语

多谢发贴的人[6600]

通常女人著迷于一個男人會去到.....毀天滅地既地步~可能我講得太夸張,但事實證明女人可以愛得畀男人深,女人可以畀男人更加偉大。傳說講如果一個男人可以死心塌地甘去愛一個女人~甘呢個男人基因裡面一定存在一定女性的特質係度。 bhbTloCR  
    2mMi=pv9  
    個人感覺,女人通常會愛一D令自己難受既男人。所以所謂女人口中既好男人唔係絕跡就係同性戀
    本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
    顶端 Posted: 2008-10-07 21:52 | 4 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

乜我有讲过呢个人系男定系女咩?! @ uN+]e+3  
    点解你地个个都认为呢个人系男黎既!?

2009年1月28日!!

顶端 Posted: 2008-10-07 22:21 | 5 楼
    jorterzzw
    楼上的楼下
    级别: 新人

多谢发贴的人[4]

看你一直系到话自己系唔系犯贱就看出楼主是个MM,女仔对待爱情通常和男仔有些少的不同,所谓的三妻四妾就看得出来。女仔对待爱情通常是盲目的,爱到天昏地暗,而男仔都会,只有少部分真正犯贱的就不会这样,这样看就看得出楼主只不过是一位对爱情专一的人士罢了。
    顶端 Posted: 2008-10-07 22:26 | 6 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[3777]

每个人个心里面都有一把天平,虽然唔系话乜嘢都可以放上去称,但系对于我地紧张既人,同紧张既事都会比较着紧,好自然就会放上个天平度称。 }bdoJ5  
      其实好多人都系甘架,好想知道自己既付出究竟可以有d乜嘢回报,讲到呢度,又应该会有唔少人话,唔使架,我唔需要回报架。其实会架,想距对你好d,想距好似你对距甘既分量对返你,呢d就系回报。 {D :WXvI  
      甘谂罗,唔好理距系边个,唔好理距究竟对自己点,总之自己认为应该做既都做左啦,甘距会点做,已经系距既问题啦,唔关你事啦,你既果part已经完结左。 uudd'L  
      你个心会好过d罗,使乜理距点谂,使乜理距做乜,总之你就系你,你做左自己认为应该要做既野,就ok啦~~ `kv7Rr} Q  
        心中有佛便是佛,心中坦荡便冇物,执着其实就系贪~~。
    本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
    顶端 Posted: 2008-10-08 00:09 | 7 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语

Quote:
    引用第4楼小加菲2008-10-07 22:21发表的: MU2kA&LH  
    乜我有讲过呢个人系男定系女咩?! xfC$u`e=  
    点解你地个个都认为呢个人系男黎既!?
    T5e#Ll/  
    2G!z/OAj  
    如果非男人的話就係你係殊誤導我地既方向落~~~~

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

顶端 Posted: 2008-10-08 10:13 | 8 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第7楼bennypower2008-10-08 10:13发表的: cXf/  
    ]q[(z  
    7bRfkKD  
    如果非男人的话就系你系殊误导我地既方向落~~~~
    |M t2  
    我无误导,此人确实如此! uTPAf^|  
    ePIN<F;I  
    每逢当我真心去对一个人,去锡一个人既时候, ydY 7 :D  
    往往D人都会咁对我,可能我真系唔识睇人啦! i ps)-1  
    我自以为事挂!

顶端 Posted: 2008-10-08 10:26 | 9 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[6198]

5知乜事~~~``` 净系见到张帖`~~ 变成fu游生物飘过··~~··
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2008-10-08 11:43 | 10 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第9楼錺_錺①2008-10-08 11:43发表的: QfPw5 0N;  
    5知乜事~~~``` 净系见到张帖`~~ 变成fu游生物飘过··~~··
    "*l{ m2"  
    你…老母,呀!唔系,系我老母, v3t<rv  
    你连个thx都唔放底就咁走左去,有无搞错

顶端 Posted: 2008-10-08 12:13 | 11 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第10楼小加菲2008-10-08 12:13发表的: *mWl=J;u  
    P0hr=/h4  
    你…老母,呀!唔系,系我老母, O<,\ tZ'N  
    你连个thx都唔放底就咁走左去,有无搞错
    ed_+bCNy  
    超`~`仲以为更新有胶袋添``` p8YOow7)  
    6|3 X*Orn  
    3W#E$^G_v  
    原来伸手拿THX`~ @.}Y'`9L  
    ev+H{5W8  
    W7_m,{q  
    VnB HQ.C  
    嚒你悟知我D THX奉旨比仔既咩~?!
    [ 此贴被錺_錺①在2008-10-09 10:15重新编辑 ]
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2008-10-08 12:25 | 12 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第11楼錺_錺①2008-10-08 12:25发表的: I2SH j6 -  
    RF'nwzM3  
    超`~`仲以为更新有胶袋添``` hm0A%Js  
    L,nb<  
    R-OO1~W=  
    原来伸手拿THX`~ 8d Fqwpw8  
    .......
    YN <vOv  
    唉…心都淡晒,原来我系你既心目中都唔及你D仔!

顶端 Posted: 2008-10-08 14:07 | 13 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

陈小春? h7TkMt[l  
     iD])E/  
    对,,你犯贱~~

.....................
    顶端 Posted: 2008-10-08 19:23 | 14 楼
    tyk

多谢发贴的人[10]

随缘咯!
    顶端 Posted: 2008-10-08 20:07 | 15 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第14楼tyk2008-10-08 20:07发表的: (jj`}Qe3U  
    随缘咯!
    fsw[ R0B  
    哈哈…好耐无见啦喎

顶端 Posted: 2008-10-08 20:59 | 16 楼
    长腿叔叔
    风一样的男子
    级别: 高人

多谢发贴的人[4166]

乜加菲你最近甘玄既
    顶端 Posted: 2008-10-09 01:34 | 17 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第16楼长腿叔叔2008-10-09 01:34发表的: -=gI_wLbM  
    乜加菲你最近甘玄既
    *n&Sd~Mg  
    有几玄呀?!

顶端 Posted: 2008-10-09 02:44 | 18 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语

唔好係我個場度講老.母前老.母后~最多講M.F啦。真TMD NND米係我殊問候父母說話~講粗口講E文先夠真心~中文免得就免啦~ quaRVD>s +  
    o -)[{ o\  
    話衰如此~我仲未研究到加菲個個性簽名果兩頭係狼定狗????肥O都O都甘~可愛非常

顶端 Posted: 2008-10-09 03:13 | 19 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

希望你快D某事。
    光榮家族
    顶端 Posted: 2008-10-09 07:20 | 20 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第18楼bennypower2008-10-09 03:13发表的: n7Eh!<  
    唔好系我个场度讲老.母前老.母后~最多讲M.F啦。真TMD NND米系我殊问候父母说话~讲粗口讲E文先够真心~中文免得就免啦~ M.MQ?`_"b  
    NopfL  
    话衰如此~我仲未研究到加菲个个性签名果两头系狼定狗????肥O都O都甘~可爱非常
    -#/DK   
    唔好意思,我去到边个场, 8?kB+}@6X  
    同埋就算见到真人, W|rAn2H  
    我都系咁叫架啦! J>#yA0QD2  
    人份人就系咁粗鲁架啦! b`S9#`  
    唔比讲既咪以后都唔系你个场讲同发言啰, xy!E_CuC$  
    好未,满意未! z@\mn  
    系咁

顶端 Posted: 2008-10-09 10:09 | 21 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

图片:
    图片:
    Quote:
    引用第18楼bennypower2008-10-09 03:13发表的: 40].:9VG  
    yW7>5r  
    b.[9Adi >  
    我仲未研究到加菲個個性簽名果兩頭係狼定狗????肥O都O都甘~可愛非常
    <GQ=PrT|/  
    WpE "A  
    =+DhLH}8  
    雪撬犬黎架``相当QT```
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2008-10-09 10:27 | 22 楼
    懒猫

多谢发贴的人[29]

呢D情况响大部分恋人中都试过,只要大家相互忍让下迁就下就过去啦
    顶端 Posted: 2008-10-17 14:27 | 23 楼
    sun1986320

多谢发贴的人[6]

我系男的。不过我同楼主都一样。 RP7e)?5$s  
    有好多时候真系5想去离距。避开距架啦 on(F8%]zE  
    但系距一同我讲野我就5知点解又会觉得好开心。5想离开距 z}s0D]$+x  
    反反复复甘 真系好难受。但系好享受- -。真犯贱
    顶端 Posted: 2008-10-17 22:47 | 24 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

我同你唔同,我可以真系唔理佢, ?@(_GrE-  
    不过当我知道佢有事既时候, Q4TI '/  
    又心软,又怕佢有事, 23qTmh  
    所以................ R"Hhc(H  
    唉.................

顶端 Posted: 2008-10-17 22:58 | 25 楼
    sun1986320

多谢发贴的人[6]

Quote:
    引用第24楼小加菲2008-10-17 22:58发表的: 7qA0bUee5  
    我同你唔同,我可以真系唔理佢, uo_Y"QiKEH  
    不过当我知道佢有事既时候, xpx=t71Hq  
    又心软,又怕佢有事, y!6B Gz  
    所以................ \$/)o1SG  
    唉.................
    5CueD]  
    >:Na^+c  
    0_}OKn )J  
    其实一样姐。你系个心里面。我就表现佐出来姐。
    顶端 Posted: 2008-10-17 23:05 | 26 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第25楼sun19863202008-10-17 23:05发表的: #25Z,UU  
    -/ ; y*mP  
    ~.u}v~ F  
    wV+ W(  
    其实一样姐。你系个心里面。我就表现佐出来姐。
    -X'HZ\)  
    唉…你话一就一样啦,黎都无谓!

顶端 Posted: 2008-10-18 06:41 | 27 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

多谢发贴的人[27339]

七仔都犯過
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-10-19 03:02 | 28 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第27楼gy77gy772008-10-19 03:02发表的: <vJPKQ`=:  
    七仔都犯过
    S<rdPS*P  
    你就唔使讲啦!

顶端 Posted: 2008-10-19 06:07 | 29 楼
    « 1 2345» Pages: ( 1/6 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 恋爱方程式