«1 2 3456» Pages: ( 2/6 total )
本页主题: 心情既感受 - 18/1/09至7/9/09止 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

sokyunc
级别: 普通人

多谢发贴的人[185]

Quote:
引用第27楼gy77gy772008-10-19 03:02发表的: 1{2eY%+C  
七仔都犯過
'?Iif#Z1  
你犯过什么啊
顶端 Posted: 2008-10-20 16:36 | 30 楼
小加菲
唔知有冇人見到我呢?
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[10670]

Quote:
引用第29楼sokyunc2008-10-20 16:36发表的: +*t|yKO>[  
Qm);6X   
你犯过什么啊
IM-`<~(I#  
呢个留番比士多仔自己答!

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
顶端 Posted: 2008-10-21 18:00 | 31 楼
小加菲
唔知有冇人見到我呢?
终身成就奖 优秀斑竹奖

迷惘、无助、空虚

人总是到某一段时间, &jJckT  
会觉得迷惘、无助、空虚, A'DVJ9%xB  
点样先可以摆脱呢种感觉, g EKO128  
呢种感觉好难受, qB JRS'6'9  
xYR#%!M  
迷惘:感情、前途、家庭,总是觉得前路茫茫,唔知点算好! <7g Ml  
无助:当你遇到困难时,有边个可以帮到你,谂唔到,觉得好无助! /{G/|a  
空虚:当得你一个人既时候,想身边有个人陪,又无人陪你既时候,觉得好空虚! Jqg3.2q  
5a$$95oL  
突然间觉得做人好辛苦, #O</\|aH)i  
自己成日都讲, *j<@yG2\gP  
开心又要过、唔开心又要过, piu0^vEEH  
点解唔选择开心去过呢? >RR<eYu7m  
其实讲就易,当你遇到困惑既时候, 4Vx+[8W  
你重点开心咁过呢! "3t\em!  
~.Q4c *_b  
我既烦恼几时先可以离我而去呢, kGD|c=K}  
唔通真系要到我死个日先可以离我而去?!
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 哥哥 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由:

• 2009年1月28日!!

顶端 Posted: 2008-10-25 01:17 | 32 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6997]

空虚,寂寞...加埋冷...

.....................
    顶端 Posted: 2008-10-25 05:48 | 33 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[3777]

凡人烦人,只要一日未能往生,一日都要承受,俾心机啦 U$ EM.ot  
    n +d J c  
    人生总有高低潮既,谷底反弹罗
    本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
    顶端 Posted: 2008-10-25 08:53 | 34 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第2楼点虫虫2008-10-25 08:53发表的: aKD;1|)  
    凡人烦人,只要一日未能往生,一日都要承受,俾心机啦 = jBL'|k5  
    5#BF,-Jv  
    人生总有高低潮既,谷底反弹罗
    Cd9t{pQD4  
    无力再弹啦,觉得好累!好累! _jk|}IB;X  
    >T(M0Tkt  
    加上压系自己身上既野实在太多、太重啦!

顶端 Posted: 2008-10-25 10:26 | 35 楼
    Mc.大儍儍

多谢发贴的人[15638]

乱UP24 M44_us  

顶端 Posted: 2008-10-25 12:49 | 36 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

好简单啫,快D揾个人得啦............

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-10-25 14:49 | 37 楼
    tsm2000
    级别: 新人

多谢发贴的人[4]

生活中,每个人都要面对的
    顶端 Posted: 2008-10-25 18:31 | 38 楼
    哥哥
    没有脚的雀仔

多谢发贴的人[11076]

我现在也是啊!
    你知不知道有一种鸟没有脚的?他的一生只能在天上飞来飞去,飞累了就在风里睡觉,一辈子只能落地一次,那就是他死的时候。
    顶端 Posted: 2008-10-25 20:00 | 39 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第5楼花无缺和尚2008-10-25 14:49发表的: z^SN#v$  
    好简单啫,快D搵个人得啦............
    K~9 jin  
    咪玩啦,边有人要喎

顶端 Posted: 2008-10-26 02:10 | 40 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第7楼哥哥2008-10-25 20:00发表的: cmC&s'/8`D  
    我现在也是啊!
    OHXeqjhy  
    你现在也是想搵人要呀?

顶端 Posted: 2008-10-26 02:11 | 41 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

放開一切~~因為人本是空~~當可以咩都放得開睇得開~~ }F9?*2\/  
    就唔會再迷網路~無助~空虛啦~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-10-26 03:14 | 42 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第10楼幸福瞬间2008-10-26 03:14发表的: b J5z??  
    放开一切~~因为人本是空~~当可以咩都放得开睇得开~~ /Gu2@m[r  
    就唔会再迷网路~无助~空虚啦~~
    'jO-e^qT  
    放开?试问世间上有几多人可以放得开, jMN@x]6w  
    当一个人生活既时候,要忧呢样, x#x O {  
    忧那样既时候,我睇你点放开

顶端 Posted: 2008-10-26 03:44 | 43 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

本來無一物,何處惹塵埃................ 0BZOr-i  
    ~.=!5Ry  
    )ejqE6'[  
    施主,苦海無边呀!!阿彌陀佛!

顶端 Posted: 2008-10-26 04:14 | 44 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第12楼花无缺和尚2008-10-26 04:14发表的: nff]Y$FB  
    本来无一物,何处惹尘埃................ P+l^Ep8P  
    T$B4DQ  
    n8ya$bc  
    施主,苦海无边呀!!阿弥陀佛!
    jWCC`0 T  
    我依家就唔慌唔苦啦! WkmS   
    苦到就死咁啦! E8 )*HOT_T  
    VrP%4P+  
    呢其真系长期系个苦海度, / 1GZN *I  
    睇极都睇唔到个岸边啦!

顶端 Posted: 2008-10-26 10:14 | 45 楼
    〖阿良¤囝〗
    黄大少爷
    级别: 圣人

多谢发贴的人[646]

安息啦.....甘...... q/ zdd3a  
    'hWRwP|  
    自已都好似睇野甘灰甘.........
    ∪_∪沒有妳的早晨,加了糖的咖啡也是苦的...
    顶端 Posted: 2008-10-26 20:09 | 46 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第13楼小加菲2008-10-26 10:14发表的: Qgi:q  
    6<6_W#  
    我依家就唔慌唔苦啦! 6Z=H>w  
    苦到就死咁啦! =Q/i< u  
    7Kjq1zl;  
    呢其真系长期系个苦海度, ~:Nyv+g,$  
    .......
    &*SnDuc  
    甘就快D回头是岸啦!

顶端 Posted: 2008-10-26 22:33 | 47 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第14楼〖阿良¤囝〗2008-10-26 20:09发表的: .S;/v--F  
    安息啦.....甘...... N0f}q1S<-A  
    9OBPFF  
    自已都好似睇野甘灰甘.........
    ~sD'pS  
    我倍家搵紧边种安息放法最好!

顶端 Posted: 2008-10-27 00:05 | 48 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第15楼花无缺和尚2008-10-26 22:33发表的: nYH k~<a  
    @B6[RZR  
    甘就快D回头是岸啦!
    p* Cbe\  
    和尚大师,可唔可以话比我知,个岸系边个方向呀!?

顶端 Posted: 2008-10-27 00:06 | 49 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第17楼小加菲2008-10-27 00:06发表的: .dV!du  
    W$W7U|Z9y+  
    和尚大师,可唔可以话比我知,个岸系边个方向呀!?
    0 (n/hJ  
    梗係你果头近D嘅..................黃金海岸啦!

顶端 Posted: 2008-10-27 03:13 | 50 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第18楼花无缺和尚2008-10-27 03:13发表的: plca`  
    ?@ O[$9y  
    梗系你果头近D嘅..................黄金海岸啦!
    /2c?+04+  
    我就真系想我果头近啦! Wl1%BN0>  
    黄金海岸离我好远喎! .gB#g{5+J  
    有无个近D架!

顶端 Posted: 2008-10-27 05:11 | 51 楼
    哈呢噜呀

多谢发贴的人[19]

我都有迷茫、无助、空虚嘅时候.. KNV$9&Z  
    真喺好辛苦的!
    顶端 Posted: 2008-10-27 10:34 | 52 楼
    肥牛肉
    信望愛
    级别: 普通人

多谢发贴的人[14159]

生活的壓力有時真的壓得人喘不過氣來, |g@1qXO3  
    適當放鬆下啦. zF{5!b  
    惱人的事情想不通就暫時放開一下, J|s4c`=  
    有時換個位置思考,問題便迎刃而解. *NDzU%X8  
    都係果句: Q+S>nL!*#1  
    鞋口鞋面又一日 嘻嘻哈哈又一日 <MY_{o8d  
    自己揀噶咋.
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2008-10-27 11:22 | 53 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第21楼肥牛肉2008-10-27 11:22发表的: |Zz3X  
    生活的压力有时真的压得人喘不过气来, QO 0T<V  
    适当放松下啦. C%l~qf1n  
    恼人的事情想不通就暂时放开一下, Rom|Bqo;  
    有时换个位置思考,问题便迎刃而解. (eHvp  
    都系果句: <Cm:4)~  
    .......
    6 :J @  
    我已经一早选左, $KKrl  
    见到人咪嘻嘻哈哈啰, ]x! vPIyq  
    得番自己一个时咪鞋口鞋面啰! r'-)@|  
    LDO@$jg  
    (m})V0/`  
    咁会唔会好D呀!?

顶端 Posted: 2008-10-27 13:47 | 54 楼
    因扎基

多谢发贴的人[0]

死左算罷啦!都吾系男既....
    顶端 Posted: 2008-10-30 00:48 | 55 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第31楼因扎基2008-10-30 00:48发表的: %#Fd0L  
    死左算罷啦!都吾系男既....
    r)q6^|~47  
    你講緊咩呀?講清楚D喎!?

顶端 Posted: 2008-10-30 00:55 | 56 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

Quote:
    引用第32楼小加菲2008-10-30 00:55发表的: 25o + ?Y<  
    m &EwX ^1-  
    你講緊咩呀?講清楚D喎!?
    It!PP1$   
    R4%!W~K  
    &1 {RuV&t  
    讲你去死窝``

顶端 Posted: 2008-11-11 14:08 | 57 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第33楼Mc.大醜醜2008-11-11 14:08发表的: {Nuwz|Ci  
    *!ZU" q}i  
    4/&U s  
    ><mZOTn e;  
    讲你去死窝``
    - /]ro8V$  
    你個死mc重頂番上黎做乜鬼呀,係咪想死呀

顶端 Posted: 2008-11-11 14:45 | 58 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

Quote:
    引用第34楼小加菲2008-11-11 14:45发表的: < N}UwB&  
    Ok/~E  
    你個死mc重頂番上黎做乜鬼呀,係咪想死呀
    ( \{9W  
    _ r0oOpE  
    cKEf- &~  
    我见到本黎就系第一页好无``

顶端 Posted: 2008-11-11 16:43 | 59 楼
    «1 2 3456» Pages: ( 2/6 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 恋爱方程式