«12 3 456» Pages: ( 3/6 total )
本页主题: 心情既感受 - 18/1/09至7/9/09止 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

小加菲
唔知有冇人見到我呢?
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[10670]

Quote:
引用第35楼Mc.大醜醜2008-11-11 16:43发表的: J'Gn M?M  
Up)b;wR  
nA5v+d-<T  
) T 3y,*  
我见到本黎就系第一页好无``
d v"  
咪由得佢潛落去囉

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
顶端 Posted: 2008-11-11 16:50 | 60 楼
Mc.大醜醜
寂寞空虛。
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6997]

Quote:
引用第36楼小加菲2008-11-11 16:50发表的: 1,9RfYV  
-9vAY+s.  
咪由得佢潛落去囉
+2MsyA?6_  
86.!s Q8b  
`L7 cS  
五中意吖...

.....................
顶端 Posted: 2008-11-11 16:53 | 61 楼
小加菲
唔知有冇人見到我呢?
终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
引用第37楼Mc.大醜醜2008-11-11 16:53发表的: ,1RW}1n  
qS+'#Sn  
NS mo(c >5  
!\RR UH*  
五中意吖...
?^5W.`Y2i  
哦…咁你慢慢頂啦,失陪啦

顶端 Posted: 2008-11-11 17:06 | 62 楼
小加菲
唔知有冇人見到我呢?
终身成就奖 优秀斑竹奖

死亡……

你地点睇死亡? 3eFD[c%mN  
6D/5vM1   
有人一提起死亡就会好惊, %t:1)]2  
觉得好可怕! 1h"0B  
m -7^$  
突然我觉得自己好冷血, K \,&wU  
今日收到个朋友既来电, !A&Vg #  
呢个朋友都好耐无联络架啦, [&3G `8hY  
系佢口中得知一位老人家既去逝, wF$8#=  
觉得好突然,但一D伤心既感觉都无! 3sHC1 +  
心里面只觉得好突然, _f{'&YhUU  
其他乜都无! 12;" K?7{  
E!C~*l]wJx  
因种种原因,我都唔知应唔应该去鞠个躬! %ktU 51o  
又怕有人见到我会唔钟意! jFbz:a UF  
唉…我应该点做好呢?!
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: gy77gy77 | 理由:

• 2009年1月28日!!

顶端 Posted: 2008-11-22 01:27 | 63 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

人哋諗咩已經唔重要啦~~ * .ZV.(  
    重要嘅係你個心想點~~死者已而~~一切隨心啦~~
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-11-22 03:20 | 64 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

人地点样我管唔到,亦无权管, `SFI\Y+WDT  
    我只系唔想,人地见到我搞到人地唔开心姐

顶端 Posted: 2008-11-22 03:37 | 65 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

多谢发贴的人[27339]

唔知前因好難講...不過送一程...點都唔錯得去邊
    本帖最近评分记录:
  • 「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-11-22 03:40 | 66 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第3楼gy77gy772008-11-22 03:40发表的: B ,e3r  
    唔知前因好难讲...不过送一程...点都唔错得去边
    k 32 Jz.\B  
    我都好想,但有D野,唔系我话点就点

顶端 Posted: 2008-11-22 04:07 | 67 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

你同死者肯定係有密切關係,否則邊有甘多顾虑.............?
    本帖最近评分记录:

• 开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-11-22 04:44 | 68 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

多谢发贴的人[27339]

問下自己去嘅動機?! !Hr~B.f7  
    再問自己唔去嘅動機!? 1I<fp $ h  
    oDrfzm|[Y  
    應該去嘅比較有意義...如果妳冇去到意後更加面對唔到哩D人!!
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-11-22 05:28 | 69 楼
    肥牛肉
    信望愛
    级别: 普通人

多谢发贴的人[14159]

想去咪去囉,呢d嘢又冇下一次嘅, ~*79rDs{  
    無謂到頭來后悔啦.
    本帖最近评分记录:
  • I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2008-11-22 09:56 | 70 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[3777]

你过得到自己果关咪唔好去罗 1I{vB eMj  
    wa\Yc,R  
    其实讲真啊,在生果时你对距唔好既话,冇必要系距去左之后做俾d生人睇罗 b8r?Dd"T8  
    wDVKp ['  
    死左就已经系左架啦,做乜嘢距都唔知道架啦,距在生果时,你对距好,问心无愧就得啦
    本帖最近评分记录:
  • 本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
    顶端 Posted: 2008-11-22 10:30 | 71 楼
    荷b仔
    ≮魚蛋幫≯快刀手
    级别: 圣人

多谢发贴的人[779]

Quote:
    引用第0楼小加菲2008-11-22 01:27发表的: ?<)4_  
    你地点睇死亡? EmNJ_xY  
    Y3=5J\d!a  
    有人一提起死亡就会好惊, 4'upbI  
    觉得好可怕! LeRyS]  
    b+Vfi9<  
    .......
    R/ix,GC  
    睇下点死法咯 cvxYuP~  
    欲仙欲死...............
    你的世界 我曾经路过
    顶端 Posted: 2008-11-22 19:37 | 72 楼
    荷b仔
    ≮魚蛋幫≯快刀手

多谢发贴的人[779]

Quote:
    引用第2楼小加菲2008-11-22 03:37发表的: ]8@s+ N  
    人地点样我管唔到,亦无权管, jV{?.0/h|  
    我只系唔想,人地见到我搞到人地唔开心姐
    x3DUz  
    死者已矣 以前嘎野都一笔out消喇
    本帖最近评分记录:
  • 你的世界 我曾经路过
    顶端 Posted: 2008-11-22 19:40 | 73 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

我最终都系无去到!唔想见到唔应该见既野! ) XCG4-1  
    #zmt x0  

顶端 Posted: 2008-11-24 00:59 | 74 楼
    yhgj
    级别: 高人

多谢发贴的人[148]

拉柴。生命就系脆弱噶,死亡就好似折断支牙签甘简单
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2008-11-24 02:27 | 75 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第12楼yhgj2008-11-24 02:27发表的: 0Q7|2{  
    拉柴。生命就系脆弱噶,死亡就好似折断支牙签甘简单
    shgZru  
    咁又唔好讲到咁,死都唔系咁易架!

顶端 Posted: 2008-11-24 03:23 | 76 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

你唔覺得傷心, 3/N~`!zeX  
    0fGt7 "Q  
    因爲拒係你生命中根本就唔重要。 xX?9e3(  
    dQn , 0  
    可以令你傷心既,係你心目中肯定有地位。 { uDH-b(R  
    M3U?\g  
    冷血都唔係甘解。
    本帖最近评分记录:
  • 光榮家族
    顶端 Posted: 2008-11-24 05:41 | 77 楼
    荷b仔
    ≮魚蛋幫≯快刀手

多谢发贴的人[779]

Quote:
    引用第0楼小加菲2008-10-07 03:37发表的: `_()|;!y  
    唉…听人讲犯贱就听得多, Up1 n0  
    今次都系第一次亲新体会, tkYPfUvTE  
    原来系咁既感觉! `>4"i+NFF8  
    I5*<J n  
    我都唔知点解, m\oxS;fxWi  
    .......
    qZdA%  
    以其人之道还治其人之身
    你的世界 我曾经路过
    顶端 Posted: 2008-11-30 20:25 | 78 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第39楼荷b仔2008-11-30 20:25发表的: N1}r%!jk/  
    ;eJ|) *  
    以其人之道还治其人之身
    Q/@ pcU  
    哈哈…真系可以咁做!? Kum" }ux  
    ]s0GAp"  
    i[4!% FxB  
    Py?e+[cN  
    /2''EF';  
    VnqcpJ  
    1+"d-`'Z2O  
    U'^ G-@  
    r0wAh/J|  
    ]4/C19Fe!  
    n {\d  
    *k Tj,&x[  
    Jz4;7/  
    /U,(u9bq  
    6B]i}nFH{+  
    beBv|kI4  
    Y3#8]Z_"}O  
    aeVd.`lxM  
    QL @SE@"  
    ^F qs,^~W  
    aTfc>A;  
    2c51kG77E  
    /eT9W[a  
    )6B ySk  
    sOVpDtZ]LR  
    咁我同佢有咩分别呢!

顶端 Posted: 2008-11-30 22:30 | 79 楼
    无名氏
    级别: *

多谢发贴的人[3065]

Quote:
    引用第40楼小加菲2008-11-30 22:30发表的: A~ v[6*~>  
    qW*k|;S  
    哈哈…真系可以咁做!? &> _aY #  
    FRL;fF  
     ^Y!$WP  
    I %sw(uoE  
    .......
    ]<ay_w;  
    3UF^Ff<wo  
    bl^pMt1fv  
    做好自己咪得咯,使乜理人哋点睇啊?为咗一个唔懂得珍惜自己嘅人而烦恼会唔会觉得愚蠢咗D呢?
    顶端 Posted: 2008-12-01 00:06 | 80 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第41楼匿名2008-12-01 00:06发表的: Pf;RJeD  
    cmYzS6f,7  
    s0CDp"uJY  
    kyZZ0  
    做好自己咪得咯,使乜理人哋点睇啊?为咗一个唔懂得珍惜自己嘅人而烦恼会唔会觉得愚蠢咗D呢?
    oLtzPC  
    系呀!呢个重未算。 YE:5'@Z  
    hhhxsGyv  
    最伤得我重既,重有另外一个,就系叫我唔使理人点睇果个

顶端 Posted: 2008-12-01 02:36 | 81 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

要开匿名贴就最好不留痒迹!有D野已经出卖左你啦

顶端 Posted: 2008-12-01 02:54 | 82 楼
    哥哥
    没有脚的雀仔

多谢发贴的人[11076]

看看加菲搞什么先!
    你知不知道有一种鸟没有脚的?他的一生只能在天上飞来飞去,飞累了就在风里睡觉,一辈子只能落地一次,那就是他死的时候。
    顶端 Posted: 2008-12-01 03:41 | 83 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第44楼哥哥2008-12-01 03:41发表的: W&[-QM8  
    看看加菲搞什么先!
    fQ -IM/z  
    睇完未,知我搞咩未!

顶端 Posted: 2008-12-01 10:56 | 84 楼
    傻哥
    中流砥柱剑走偏锋
    级别: 仙人

Quote:
    引用第42楼小加菲2008-12-01 02:36发表的: (h[. Ie  
    cK\?wZ| Y  
    系呀!呢个重未算。 QF22_D<.}J  
    `D$RL*C;M`  
    最伤得我重既,重有另外一个,就系叫我唔使理人点睇果个
    G,1g~h%I$  
    F7]8*[u  
    8%a ^j\L  
    时间系最好嘅愈合药,过去咗就由佢过去啦!
    顶端 Posted: 2008-12-01 12:01 | 85 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第46楼傻哥2008-12-01 12:01发表的: 6JR FYgI  
    g0IvcA  
    VCIV*5 P  
    THgEHR0,}[  
    时间系最好嘅愈合药,过去咗就由佢过去啦!
    t8.3  
    我一早就过去晒啦喎,系有D人重未放得底姐!

顶端 Posted: 2008-12-01 12:37 | 86 楼
    傻哥
    中流砥柱剑走偏锋

Quote:
    引用第47楼小加菲2008-12-01 12:37发表的: ,e GF~  
    Lzcea+*uw  
    我一早就过去晒啦喎,系有D人重未放得底姐!
    1?Tj  
    8]bLp  
    r$x;rL4  
    未放得低?你唔系话我下嘛 唔系咁睇得起我啊?
    顶端 Posted: 2008-12-01 12:51 | 87 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第48楼傻哥2008-12-01 12:51发表的: %7?Z|'\  
    -D%mVe)&+  
    ,/!^ZS*  
    J6<O|ng::  
    未放得低?你唔系话我下嘛 唔系咁睇得起我啊?
    QFgKEUNgl  
    你讲咋,我无咁讲过, I8YCXh  
    你点话点好啦

顶端 Posted: 2008-12-01 13:03 | 88 楼
    傻哥
    中流砥柱剑走偏锋

Quote:
    引用第49楼小加菲2008-12-01 13:03发表的: 432]yhQ  
    Ka<J* k3  
    你讲咋,我无咁讲过, !fjB oK+  
    你点话点好啦
    ;82?ACCP  
    0sB[]E|7[s  
    a>Zp?*9  
    过多个把月你都可能忘记个个伤害你嘅人啦,使乜諗咁多啊
    顶端 Posted: 2008-12-01 13:13 | 89 楼
    «12 3 456» Pages: ( 3/6 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 恋爱方程式