lileevvv
级别: 禁止发言

多谢发贴的人[317]

每当大街时

系大街度一个人行总见到好多一对一对的人,不过自己总系一个人甘行,吾知天吾公道定系自己命吾好定系自己实在太差沟吾到女!唉!!再唉多野先!!!其实我都我丑啊~心又好点解会甘架~钱就个个月都够用果只拉!依家真系失望拉,以游戏解我凌乱的心!上班时只敢睇住我想追嘅女默默无闻!!!可能我已经放弃爱情了有边个可以开解我呢~!想追又冇信心只好打机去了!其实我并不想迷上游戏的不过只可以敢先另我开心D!!!
顶端 Posted: 2009-01-19 23:13 | [楼 主]
小加菲
唔知有冇人見到我呢?
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[10670]

时也命也,乜都整定既,你想要未必有,你唔要既,遍遍会跟住你!

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
顶端 Posted: 2009-01-19 23:26 | 1 楼
Kelvin...^_^...
最緊要開心
级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

新既一年努力啦,沟番條女。
光榮家族
顶端 Posted: 2009-01-19 23:58 | 2 楼
花無缺和尚
武仁聖
级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Quote:
引用第0楼lileevvv2009-01-19 23:13发表的: x{/g(r={}  
      系大街度一个人行总见到好多一对一对的人,不过自己总系一个人甘行,吾知天吾公道定系自己命吾好定系自己实在太差沟吾到女!唉!!再唉多野先!!!其实我都我丑啊~心又好点解会甘架~钱就个个月都够用果只拉!依家真系失望拉,以游戏解我凌乱的心!上班时只敢睇住我想追嘅女默默无闻!!!可能我已经放弃爱情了有边个可以开解我呢~!想追又冇信心只好打机去了!其实我并不想迷上游戏的不过只可以敢先另我开心D!!!
'$z IbQ:  
一个人行都几好吖!好似醉酒佬數街燈..............都唔知几盞呀!

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2009-01-20 05:47 | 3 楼
小加菲
唔知有冇人見到我呢?
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[10670]

Quote:
引用第3楼花無缺和尚2009-01-20 05:47发表的: %UCr;H/  
E#t>Qn  
一个人行都几好吖!好似醉酒佬數街燈..............都唔知几盞呀!
L.0mk_&  
咪係!又唔使理人去邊,自己想點就點

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
顶端 Posted: 2009-01-20 13:45 | 4 楼
gy77gy77
親口講您累得很
灌水天才奖
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

睇嚟七仔有排數街燈
「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
顶端 Posted: 2009-01-21 22:53 | 5 楼
nba321
级别: 新人

多谢发贴的人[3]

命里有时终须有,命里无时莫强求啊 你感受我都明白
顶端 Posted: 2009-01-22 19:17 | 6 楼
混混馄饨
级别: 新人

多谢发贴的人[12]

what the hell!! nWYN Np?h  
好简单去扩宽自己噶交际圈子,甘就得噶啦~~~~呢招好使好用~
顶端 Posted: 2009-01-24 08:14 | 7 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 恋爱方程式