本页主题: 2009.8.10. 天氣:討厭的晴朗 心情:攰賴賴 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

bennypower
齐来力撑粤语
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

2009.8.10. 天氣:討厭的晴朗 心情:攰賴賴

`XxnQng  
?%5VaxWJ  
我係一只貓,一只孤獨而寂寞嘅貓,膚色係黃色,最討厭係果只成日扮嘢可愛嘅蠢狗,最喜歡係偷窺同抓咪咪,間唔中曬下月光;而且我仲好喂食,最中意走入廚房搵嘢食,雖然成日俾鬼馬嘅主人收埋曬,主人話要減肥唔準食咁多哦~~哎…喵… DFMpU.BN W  
%j tUbBN  
我主人係一個好博愛嘅人嚟,每次番到屋企第一時間就攬住只死蠢狗,我永遠都排只蠢狗後面,最憎就係成日係殊扮曬可愛咁,你睇又係度扮可愛,係主人先咁中意個姐,嗱~話口未完又係殊咬主人嘅PP了~ 6+$2rS$1V  
-;9 }P  
而我呢只咁鬼孤獨嘅貓最討厭就係太陽爸爸,最喜歡就係月亮媽媽,每晚噗係窗臺殊曬月光,舒服到死吖。好可惜成日都俾主人抓番落嚟,湊主人訓覺~哎,隔離只貓晚晚都同住人玩嘿咻,我就晚晚氹我嘅上帝主人訓~真係同貓唔同命吖~~ coAXYn  
Uxjc&o  
我係好鬼懶唔多中意郁,以前肚腩都冇咁大,呢家行路dum下dum下咁~不過幾得意吖…喵,有見及此,我主人就成日叫我拿呢樣果樣,搞到我要跑嚟跑去,好攰家嘛~ 6qT@M0)i  
SES.&e|!6  
點解人類成日都好似好多嘢做咁,做極都做唔曬,主人呢派好似好鬼忙,成日都要騰嚟騰去~心情搞到差曬~我就眼光光好呆濟咁望住主人,不過主人就完全將我呢只咁可愛而且得意嘅貓忽略咗。哎~做人真辛苦,都係做貓好,可以抓咪咪~~睇嚟今晚主人又唔理我了,我自己同自己玩~喵
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: gy77gy77 | 理由:
  • 本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
    顶端 Posted: 2009-08-10 16:39 | [楼 主]
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

大力仔係時候...休息下了
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2009-08-10 22:49 | 1 楼
    山风流水

多谢发贴的人[11417]

你老细成日点你咩 > X  AB#  
    c Mi9 Z]  
    |g7)A?2J~  
    也可以清心
    可以清心也
    以清心也可
    清心也可以
    心也可以清
    顶端 Posted: 2009-08-11 05:57 | 2 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

做多貓兒懶做人~
    本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
    顶端 Posted: 2009-08-11 16:23 | 3 楼
    山风流水

多谢发贴的人[11417]

Quote:
    引用第3楼bennypower2009-08-11 08:23发表的: ?Wt_Obl  
    做多貓兒懶做人~
    7({.kD6  
    ?fs#K;w  
    ]H:K$nmX  
    i\36 s$\  
    学星仔讲嘢咩 7; }TNK\+v  
    ku^2K   
    !oV'  
    也可以清心
    可以清心也
    以清心也可
    清心也可以
    心也可以清
    顶端 Posted: 2009-08-12 03:17 | 4 楼
    q241798
    级别: *

多谢发贴的人[]

1句话纵然让峩抽泣到ー╮欲罢罘能〆
    顶端 Posted: 2009-08-30 09:42 | Unknown 5 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 恋爱方程式