本页主题: 天氣:晴 陽光普照的下午 心情:由痛苦轉為開心 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

bennypower
齐来力撑粤语
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

天氣:晴 陽光普照的下午 心情:由痛苦轉為開心

下午起身嘅時候頭痛,冧住落街買盒散利痛吃。點知行到去藥房,發現唔痛了哦。既然都出咗嚟不如行下街咯,跟手就搭上東站嘅巴士走咗去宜家家私睇家私了,唔知係未週末宜家好Q多人,好多小朋友咋住個雪糕周圍行,我怕,怕距一野隊埋個雪糕埋來我條褲度就死了。見到咁多人就唔想睇家私..直接走咗去負一層度睇下有咩買,岩落到去就睇中套酒杯。平時同朋友去酒吧飲嘢時候發現酒吧果D裝色酒嘅杯好得意,見有得埋就買咗套反去飲酒用。唔貴20蚊/6只。 >.-4CJ])d  
x|)pZa  
因為冇吃嘢好肚餓冧住去宜家二層嘅鋪頭吃嘢。哇~靠,人頭洶湧,我都費事逼入去,買單坐鐵去天河城。去到吉之島,wuwu......又係一堆人連車仔都冇曬。入到去冧下今晚吃乜好,靈機一閃,邪惡地嘻嘻。跟住就走去急凍柜度執咗三文魚、八爪魚、之類嘅日本料理。跟住買左幾支冰酒,再去買麵包、煙肉、生菜、青瓜、番茄,最後就執D水果啊,執咗D整糖水嘅材料,我見成個笠都滿曬,當然去排隊買單了。今日吉之島真好生意,條龍長到不得了~ ]rji]4s  
mQ2=t%  
很辛苦地咩D嘢反左home太口渴馬上倒咗杯嘢飲,成個人舒服曬。以下D圖片就係今晚的晚餐~ S{N=9934_  
lLLPvW[Q  
?*'0;K13  
Ru4M7 %  
se*k56,  
v1=N?8Hz1  
Cng_*\=O  
?Cv([ ^Y.u  
Ezr q2/~Q  
A0bR.*3  
我D刀工不是十分好切三文魚比較肉酸。~嘻嘻~唔講嘢開始食嘢,晚黑仲有糖水。抽獎抽咗個磨豆器。整百合紅豆沙食,哈哈
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: gy77gy77 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
    顶端 Posted: 2009-09-21 03:27 | [楼 主]
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

japanese style.... Ob -k`@_|  
    u #7AB>wi{  
    我都想吃啊
    光榮家族
    顶端 Posted: 2009-09-21 05:26 | 1 楼
    山风流水
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[11417]

红肉配红酒啵
    也可以清心
    可以清心也
    以清心也可
    清心也可以
    心也可以清
    顶端 Posted: 2009-09-21 05:34 | 2 楼
    新鮮豬手
    级别: 普通人

多谢发贴的人[23]

呢餐飯真系夠曬色水
    顶端 Posted: 2009-09-21 07:07 | 3 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

Quote:
    引用第2楼山风流水2009-09-20 21:34发表的: [ x|{VJ(h  
    红肉配红酒啵
    '~'3x4Bo  
    k$ } 6Qd  
    飲紅酒通常我用紅酒杯,杯嘢係冰酒來~
    本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
    顶端 Posted: 2009-09-21 11:18 | 4 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

貌似都幾新鲜喔,仲有D職業水准 飲得杯落.............!

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2009-09-21 11:29 | 5 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

腥死人了
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2009-09-21 20:58 | 6 楼
    彩雲追月
    不及閣主人
    级别: 强人

多谢发贴的人[109]

三文鱼,食得几开胃。
    Life as if The Paradise were on This Earth.
    顶端 Posted: 2009-09-22 02:46 | 7 楼
    kennywind
    華仔哥

多谢发贴的人[73]

咁就系晚餐呀~~我以為頭盤.......
    顶端 Posted: 2009-09-23 18:25 | 8 楼
    honeyhuang
    Honey锋

多谢发贴的人[167]

好正 啊
    三十个字节要点填满佢呢...
    顶端 Posted: 2009-11-08 19:45 | 9 楼
    傻哥
    中流砥柱剑走偏锋
    级别: 仙人

多谢发贴的人[3065]

Quote:
    引用第5楼花無缺和尚2009-09-21 11:29发表的: hd.^ZD7  
    貌似都幾新鲜喔,仲有D職業水准 飲得杯落.............!
    Be+vC=\K  
    o @r+Y  
    Dg4 ?,{c9W  
    宁愿破戒都要薱翻杯喔
    顶端 Posted: 2009-11-08 19:52 | 10 楼
    ManHand
    我是一个大苹果!
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[1751]

好想食阿```不过我肠胃唔多好。食咩都肚痛
    欢迎加入蓝调粤语NO.1,QQ群号码:385221309
    顶端 Posted: 2009-11-08 21:14 | 11 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 恋爱方程式