本页主题: 2010年初一烟花汇演 - 琶洲 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

芝麻糊
优秀斑竹奖 终身成就奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[3777]

2010年初一烟花汇演 - 琶洲

图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
已经两年冇去睇烟花啦,今年过年俾Mr.J拉佐去琶洲睇烟花,影左d相同片段,片段就发唔到啦,发吓d相啦
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: gy77gy77 | 理由:
  • 本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
    顶端 Posted: 2010-02-26 09:24 | [楼 主]
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

Re:2010年初一烟花汇演

not bad
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2010-02-26 13:17 | 1 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Re:Re:2010年初一烟花汇演

Quote:
    引用第1楼gy77gy772010-02-26 13:17发表的: &@7|_60  
    not bad
    I GcR5/3  
    你讲so good 唔得既咩
    本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
    顶端 Posted: 2010-02-26 14:52 | 2 楼
    michaelkwan
    级别: 新人

多谢发贴的人[1]

好似唔喺好靚咁喔!
    顶端 Posted: 2010-02-27 05:20 | 3 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第3楼michaelkwan2010-02-27 05:20发表的: .fW`/BXE  
    好似唔喺好靚咁喔!
    8>:2li  
    G WShv\c}  
    BT{({3  
    新手系咁上下架啦
    顶端 Posted: 2010-02-27 09:47 | 4 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

wonderful...beautiful...and so good
    光榮家族
    顶端 Posted: 2010-02-27 12:38 | 5 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第5楼Kelvin...^_^...2010-02-27 12:38发表的: .g&BA15<F6  
    wonderful...beautiful...and so good
    _H3cqD  
    N4 mQN90t  
    QnOa?0HL/  
    好兄弟~~
    顶端 Posted: 2010-02-27 16:00 | 6 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

Quote:
    引用第5楼Kelvin...^_^...2010-02-27 12:38发表的: f!I e  
    p]g/iLDZ  
    唉…無眼睇你,唔使擦到咁出面既

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2010-02-27 18:44 | 7 楼
    ljxljx

多谢发贴的人[0]

今年没女朋友~所以就没去了~
    顶端 Posted: 2010-03-01 17:39 | 8 楼
    vincent-z

多谢发贴的人[1]

烧左个两栋野佢
    顶端 Posted: 2010-08-08 23:27 | 9 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

點解~~我依家先睇到嘅~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2010-08-10 10:48 | 10 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 恋爱方程式