本页主题: 一个内向噶人如何追求一个外向又有男朋友噶女性呢? - 一个内向噶人如何追求一个外向又有男朋友噶女性呢? 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

leaf.feng
级别: 新人

多谢发贴的人[3]

一个内向噶人如何追求一个外向又有男朋友噶女性呢? - 一个内向噶人如何追求一个外向又有男朋友噶女性呢?

一个内向噶人如何追求一个外向又有男朋友噶女性呢?[p:4]文字
顶端 Posted: 2010-12-04 09:55 | [楼 主]
waterboy584
淼淼大人
级别: 高人

多谢发贴的人[168]

Re:一个内向噶人如何追求一个外向又有男朋友噶女性呢?

让自己变得外向
顶端 Posted: 2010-12-04 10:03 | 1 楼
leaf.feng

多谢发贴的人[3]

你话变就变噶呢咩!人黎枷!
顶端 Posted: 2010-12-04 10:08 | 2 楼
MR.BLACK
独笑当下
级别: 普通人

多谢发贴的人[252]

首先由暧昧的方向下手,暗示类型比较重要,但唔好表白,让她知道还有个男人等紧距,或者让她知道你甘愿做这个后备,虽然唔会甘快为左你同男朋友分手,但起码知道你着紧距,无论伤心或者开心,如果距系对你无感觉的话,就算你点暗示距都会讨厌,甚至向你讲清楚,如果距无甘做,证明你成功3成了
顶端 Posted: 2010-12-04 15:12 | 3 楼
xjb

多谢发贴的人[3730]

Re:Re:一个内向噶人如何追求一个外向又有男朋友噶女性呢?

Quote:
引用第3楼MR.BLACK2010-12-04 15:12发表的: Rx= pk  
首先由暧昧的方向下手,暗示类型比较重要,但唔好表白,让她知道还有个男人等紧距,或者让她知道你甘愿做这个后备,虽然唔会甘快为左你同男朋友分手,但起码知道你着紧距,无论伤心或者开心,如果距系对你无感觉的话,就算你点暗示距都会讨厌,甚至向你讲清楚,如果距无甘做,证明你成功3成了
dfq5P!'  
YR`Mi.,Sfm  
0IM#T=V  
X_eV<]zA+  
真系得嘎?
顶端 Posted: 2010-12-04 17:52 | 4 楼
芝麻糊
优秀斑竹奖 终身成就奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[3777]

点解一定要系人地既女人?
本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
顶端 Posted: 2010-12-05 17:08 | 5 楼
leaf.feng

多谢发贴的人[3]

呢个世界吾系咩都有得解噶!
顶端 Posted: 2010-12-06 07:02 | 6 楼
xjb

Re:Re:一个内向噶人如何追求一个外向又有男朋友噶女性呢?

Quote:
引用第5楼芝麻糊2010-12-05 17:08发表的: SKfv.9  
点解一定要系人地既女人?
6y5arP*6e  
#lLL5ji  
-G Kelz?h>  
有无搞错啊?甘你都5识嘎,糊糊! T8hQ< \g  
WD?V1:>+  
正所谓"隔离饭餸香"吖嘛! BS|-E6E<  
{h%.i Et%  
eNNgxQw>m  
顶端 Posted: 2010-12-06 16:30 | 7 楼
gy77gy77
親口講您累得很
灌水天才奖
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

改變自己先...天下靚女多的是!! I] "$h]T  
當您變得外向...自然生活圈子放大...識到啲單身女子再追啦!! h.Dk>H_G  
0'~b<>G%  
溝人條女...下世做烏龜架 PvB?57wkF  
咪亂嚟呀
「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
顶端 Posted: 2010-12-07 00:44 | 8 楼
jiejielqiqi

多谢发贴的人[28]

男人想容易得到多的女人,唯一的方法是有很好的事业!!
真正的爱情并没有终点,只有起点
顶端 Posted: 2010-12-07 01:28 | 9 楼
xjb

Quote:
引用第8楼gy77gy772010-12-07 00:44发表的: 4|L@oTzx  
改變自己先...天下靚女多的是!! :&-}S>pC  
當您變得外向...自然生活圈子放大...識到啲單身女子再追啦!! !491 \W0ZH  
W9Lg}[>:)  
溝人條女...下世做烏龜架 &aQ)x   
咪亂嚟呀
16Y~5JAc  
Cr%r<*s  
y~=hM   
5系甘大镬挂?7爷,我仲谂住……,俾你甘讲一讲,我都要再谂真D先啦
顶端 Posted: 2010-12-07 11:29 | 10 楼
gy77gy77
親口講您累得很
灌水天才奖
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

Re:Re:Re:一个内向噶人如何追求一个外向又有男朋友噶女性呢?

Quote:
引用第10楼xjb2010-12-07 11:29发表的: |Z^g\l.j{  
q$rA-`jw  
({VBp[Mh  
tQaCNS$=  
5系甘大镬挂?7爷,我仲谂住……,俾你甘讲一讲,我都要再谂真D先啦
e:D"_B  
* _l o;  
拆散一段大好感情仍係一件陰質事
「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
顶端 Posted: 2010-12-07 22:04 | 11 楼
xjb

Re:Re:Re:Re:一个内向噶人如何追求一个外向又有男朋友噶女性呢?

Quote:
引用第11楼gy77gy772010-12-07 22:04发表的: <?{}Bo0xG  
uEGPgYY(  
tZCe?n]  
K!c@aD:#  
Cj 2 Xl  
q;zf|'&*7C  
甘要睇下你从边个角度去睇啦! ![]I%'s  
uBq3.+,x*  
你或者会认为我去拆散人地,但我会认为我系为自己去争取幸福姐,5通甘都有错咩?
顶端 Posted: 2010-12-08 14:00 | 12 楼
luoyuan800

多谢发贴的人[1]

用离间计啦~~嘿嘿~
顶端 Posted: 2010-12-19 22:47 | 13 楼
love200573

多谢发贴的人[65]

命里有时终须有   本身人地条女就已经够高难度的了 仲要系内向沟外向 d[]p_oIQq  
\ FoxKOTp  
唯有等机会咯~
顶端 Posted: 2011-01-05 16:28 | 14 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

Re:Re:Re:Re:一个内向噶人如何追求一个外向又有男朋友噶女性呢?

Quote:
引用第11楼gy77gy772010-12-07 10:04 PM发表的: |0L=8~M(j  
t$K@%yU2  
jJUGZVM6)  
om}/f`  
E q=wdI  
如果段感情真係咁就拆散咗嘅就唔係陰質事啦~~ zkh hN"bX  
會係好事囉~~因為證明佢哋根本唔夠愛對方~or 段感情唔夠堅固~
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2011-01-13 11:28 | 15 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 恋爱方程式