本页主题: 蓝调好耐无更新过动画啦!求解? 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

zoejustice
级别: 新人

多谢发贴的人[5]

蓝调好耐无更新过动画啦!求解?

好似系我睇到钢炼FA后面十几二十集果时起就开始无更新。系家Animax同J2都出佐好多好睇的动画。我都想下来收藏。希望蓝调快D做翻动画。支持蓝调!支持粤语!粤语万岁!还想问下点解在线有,但系上网就稳唔到片源下载!距放上去的片源系边稳的有人知吗?
顶端 Posted: 2011-01-06 17:20 | [楼 主]
無痛失戀
絕版葬禮

多谢发贴的人[12]

或者人哋忙呢..雖然片喺更新少左~~~~~~~~~
顶端 Posted: 2011-01-12 01:28 | 1 楼
ocfate

多谢发贴的人[0]

钢炼FA嘅话... _EjS(.e/=  
喺dotbt-plus同埋驴仔上边都有... F RS@-P  
有字幕版同冇字幕版(估计蓝调上边嘅资源係过度转嘅.因为果贴写住係原创)... sN^R Z0!>  
我都係啱啱喺度载完(不过载得超辛苦.开头果啲都快啲.后面嘅简直就係磨出嚟嘅)... w}oH]jVKL6  
建议LZ快去载.如果唔係到时就冇完全冇资源咯... ]5rEwPB  
地址我就唔放了... DV{Qbe#In  
你去搜索[MU+u-file] 原创 (J) 钢之鍊金术师FA [更新至第1-64集]应该就可以搵到...
顶端 Posted: 2011-03-11 22:38 | 2 楼
lgzqqasd

多谢发贴的人[0]

末法可证明~
顶端 Posted: 2011-03-24 12:05 | 3 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » Anime-动漫讨论区