本页主题: 唉、依家啲情侶、 - (本人首次推介) 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

kerorolonger
级别: 新人

多谢发贴的人[18]

唉、依家啲情侶、 - (本人首次推介)

GJA3  
H! ZPP8]j>  
岩岩識你覺得你幾好玩 {}ZQK  
識落咗先知你好煩 K@6tI~un  
去邊又問 同邊個又問 ?.:C+*+  
攪到好忟 你仲係到問 rBP!RSl1  
What? / who? / When? / where ? R4"g? e  
係咁問點解 Why ? / why ? / .! LOhZ  
好似我老豆咁係到問長問短 DiAPs_@  
你估 你係調查員逼我做問卷 LmLV2f  
幾時先問完 /吾好再兜圈 i%M2(8&^Q  
落一落街就話我去咗玩 C,w$)x5kls  
留係屋企就話我好懒 4b8!LzKS  
困係間房/好似係監倉 )jp#|#h  
對住四堵牆/仲有一床 gU Cv#:  
去到邊都跟 /你好痴身 o_<o8!]l"  
去廁所都跟 /你都痴根 i+&*W{Re  
laqW {sX^5  
Chorus: -\j}le6;c  
你知不知 ?0+D1w  
原來我是真的不想這輩子 W:P4XwR{  
日日在被你監視/有時只想一個人 g[j"]~  
原來我是真的不想這輩子 +"a . ,-f!  
日日在被你監視/有時只想一個人 9q;\;-  
&gkloP @  
K-CHEK Verse: S @zsPzw  
你話你愛我究竟有冇愛過 fAfsKO*  
係我聽錯定係你攪錯左 i7}) VDsZ  
失蹤幾個鐘 / 究竟去左邊 iwL\Ha  
電話打吾通 / 就話手機冇電 8p7Uvn+m*  
咁咋既大話係我先信 1P4jdp=~  
愛情係麻木已經到左癲峰 `jJ5us  
你估我吾知 /你D衰野 qU#G z7/  
有時咋吾知/ 當睇吾到姐 *;O$=PE  
放你係心中 先會咁心痛 [[?:,6I  
對你既熱度 /吾係三分鐘 8|?$KLz?F>  
分分鐘需要你 /聽我電話 CJ&0<Z}{m  
就算聽到你講既係大話 bxO8q57  
我聽到你把聲都吾算太差 rZ1${/6  
知道你安全咁就得啦 vI#\ Qe  
只要你安全咁就得啦 5>q|c`&}E  
kVQKP  U  
Chorus: [X=-x=S,  
你知不知 H(!)]dO  
原來我是真的不想這輩子 N>7IN K  
日日在被你監視/有時只想一個人 ./)A6O*#  
原來我是真的不想這輩子 .wx; !9  
日日在被你監視/有時只想一個人
顶端 Posted: 2011-05-24 13:35 | [楼 主]
merlin113

多谢发贴的人[93]

Re:唉、依家啲情侶、

依首歌叫咩名啊?
顶端 Posted: 2011-05-31 11:31 | 1 楼
Mc.大醜醜
寂寞空虛。
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6997]

把声五好听咯。。

.....................
顶端 Posted: 2011-06-05 02:58 | 2 楼
烽火山林

多谢发贴的人[4]

吾错波。
顶端 Posted: 2011-06-05 08:41 | 3 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 短片视频&贴图