« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
本页主题: 同公司同事一起去玩噶自拍MV - 有两个同事发傻啊! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

颠佬
级别: *

多谢发贴的人[]

同公司同事一起去玩噶自拍MV - 有两个同事发傻啊!

如题目!自体!我喳MV机都笑西死我啊!自己体啊! |GMK@Q'0:  
OtC/) sX  
[ 此贴被颠佬在2007-03-22 00:45重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:30 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 你真係想我死咩癲佬~~!!!哇哈哈~~~!!!!^0^
  • 顶端 Posted: 2007-03-22 00:35 | Unknown [楼 主]
    bozibozi
    级别: 普通人

多谢发贴的人[31]

Re:同公司同事一起去玩噶自拍MV

``吾系吖嘛`!甘恐怖`!
    顶端 Posted: 2007-03-22 00:49 | 1 楼
    good2683

多谢发贴的人[156]

点解无差佬出现维持交通噶?
    顶端 Posted: 2007-03-22 01:26 | 2 楼
    perrytak

多谢发贴的人[5611]

終於學到壓水印. :/5G Hfyj  
    d oEuKT  
    無你始終無癮..
    顶端 Posted: 2007-03-22 02:51 | 3 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

好明顯你d同事係有早有準備嘅~~~ 6[R6P:v&'G  
    不過我想問個事發地點喺邊囉~~~!!! 好似係鬧市嚟啵~~!!!
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-03-22 02:53 | 4 楼
    anomesdia
    本强颜欢笑,却泪已满襟

多谢发贴的人[1145]

好精彩。。。
    顶端 Posted: 2007-03-22 03:58 | 5 楼
    伊健十三
    级别: 仙人

多谢发贴的人[2052]

额。。。啊哈哈哈哈~~笑死我
    顶端 Posted: 2007-03-22 09:29 | 6 楼
    jay_pen
    肥兔仔
    级别: 强人

多谢发贴的人[634]

我想问下尼度系边度,点解红灯可以甘耐咖。阿sir去晒边啊?
    顶端 Posted: 2007-03-22 09:57 | 7 楼
    jjj9000
    级别: 圣人

多谢发贴的人[436]

好强啊!!你!
    我有我天地
    顶端 Posted: 2007-03-22 11:13 | 8 楼
    ♂风♂
    幻术师
    级别: 高人

多谢发贴的人[255]

..点解我体吾到家
    顶端 Posted: 2007-03-22 12:28 | 9 楼
    pchllhp

多谢发贴的人[132]

哈哈...好搞啊,多谢L分享先啊...
    风带走一切,心飘到遥远的它方!
    顶端 Posted: 2007-03-22 13:13 | 10 楼
    語無倫次
    新生活. 新开始
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[8637]

哇哈哈~~~!!!!^0^ *9F{+)A  
    RR/?"d?&  
    乜帮主学埋晒刘生D甘既野~~ ose)\rM'  
    zY4y]k8D*  
    哗~~第一招唔系龙珠里面既合体技~~犀利~~
    顶端 Posted: 2007-03-22 14:35 | 11 楼
    kenciwen
    ↓最愛我的YA

多谢发贴的人[579]

犀利啊~~~!俾佢哋玩曬啦!
    明知無可能嘅嘢都仲去堅持,真系傻!
    顶端 Posted: 2007-03-22 15:19 | 12 楼
    melonli
    没西的瓜

多谢发贴的人[6001]

真系精彩啊!
    顶端 Posted: 2007-03-22 15:24 | 13 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT

多谢发贴的人[7316]

差人查牌,罗晒身份证出黎~~~ ]==S?_.B3n  
    Fj&8wZ)v)  
    [bBPs&7u  
    男嘅企左边,女嘅企右边,不男不女企中间~~~~~~
    顶端 Posted: 2007-03-22 21:33 | 14 楼
    spica
    Os quiero para siempre.

多谢发贴的人[3191]

點解冇人報警? 拉嗮入傻十就啱!
    歡迎光臨我的店鋪: http://shop57054641.taobao.com/
    顶端 Posted: 2007-03-22 21:35 | 15 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

Re:Re:同公司同事一起去玩噶自拍MV

Quote:
    引用第11楼语毛论厕2007-03-22 03:35 AM发表的: ^`9O$.'@  
    哇哈哈~~~!!!!^0^ CE I.*Iywu  
    MeO2 cy!5q  
    乜帮主学埋晒刘生D甘既野~~ Lhxg5cd  
    , #(k|Zztc  
    哗~~第一招唔系龙珠里面既合体技~~犀利~~
    Tnnj8I1v  
    ,Q+.kAh !G  
    學劉生咩呀~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-03-22 23:30 | 16 楼
    語無倫次
    新生活. 新开始

多谢发贴的人[8637]

Re:Re:Re:同公司同事一起去玩噶自拍MV

Quote:
    引用第18楼幸福瞬間2007-03-22 23:30发表的: JuR x>F4  
    4FJA+  
    SA,+oq(  
    學劉生咩呀~~
    ded:yho   
    咪“娃哈哈”咯
    顶端 Posted: 2007-03-23 00:59 | 17 楼
    v6hacker
    爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com

多谢发贴的人[588]

物7来咖。。睇唔明。。。。
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:-5 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 請尊重他人尊重自己~唔好講粗口~!!
  • 爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
    顶端 Posted: 2007-03-23 09:17 | 18 楼
    king2001
    努力做个好男人

多谢发贴的人[343]

乜你D同事甘搞野嘅~~~~~~
    顶端 Posted: 2007-03-25 23:39 | 19 楼
    king2001
    努力做个好男人

多谢发贴的人[343]

Quote:
    引用第20楼v6hacker2007-03-23 09:17发表的:  y7.oy"  
    物7来咖。。睇唔明。。。。
    'TDp%s*;  
    哈哈哈~~~~~~~~~~~~~~底死~~~~~~~~~~~~~`
    顶端 Posted: 2007-03-25 23:40 | 20 楼
    hydi_wan
    ─━☆尐婉ヤ

多谢发贴的人[13]

好精彩啊~~ CWS]821;  
    你地都几够胆啊
    迷路ing……
    顶端 Posted: 2007-03-27 23:26 | 21 楼
    phb2323
    级别: 新人

多谢发贴的人[3]

``吾系吖嘛`!甘恐怖`!
    顶端 Posted: 2007-03-28 09:43 | 22 楼
    少爷
    级别: 仙人

多谢发贴的人[165]

死咯``D人全部颠晒,睇完自己都颠埋咯
    顶端 Posted: 2007-11-25 16:10 | 23 楼
    ThxCoolTide
    Andy-XHC
    特殊贡献奖

多谢发贴的人[5161]

哈哈~!哈哈~!哈哈~!哈哈~!哈哈~!哈哈~!哈哈~! ,A>cL#Oe  
    哈哈~!哈哈~!哈哈~!哈哈~!哈哈~!哈哈~!哈哈~! @g1T??h   
    哈哈~!哈哈~!哈哈~!哈哈~!哈哈~!哈哈~!哈哈~! kf_*=ER  
    'F7UnkKO|  
    死颠佬啊,笑死我啦~!!! s"X0Jx}  
    条肠粉仲要露红底啊~!!! X92I==-w  
    {&pBy  
    哈哈~!哈哈~!哈哈~!哈哈~!哈哈~!哈哈~!哈哈~! ,-1d2y  
    哈哈~!哈哈~!哈哈~!哈哈~!哈哈~!哈哈~!哈哈~! &IkHP/  
    哈哈~!哈哈~!哈哈~!哈哈~!哈哈~!哈哈~!哈哈~!

【講狞·蟑】出品,必定無品~!

迎亚运阻街扑街扰民铺张浪费贪污腐败洗钱政绩面子民怨工程。
    提倡低碳生活:“官,钻石级别石墨享受 VS 民,无碳用。”

俗語話:靚仔無本心~!所以,我份人好專一噶~!
    俗語又話:男人唔壞,女人唔愛~!所以,我都無人愛~!
    顶端 Posted: 2007-11-25 16:44 | 24 楼
    荔湾fitone

多谢发贴的人[94]

好搞嘢~~ 4YCuO%  
    娱乐大众,精神可嘉~~
    一日一只“兔”,病毒难驾到~~
    顶端 Posted: 2007-11-25 16:49 | 25 楼
    ︴蚊蚊﹏☆

多谢发贴的人[788]

我想知道,點解D途朲悟睇嘅?

顶端 Posted: 2007-11-26 10:42 | 26 楼
    灵风
    魔女ゞの傀儡ヽ
    级别: 强人

多谢发贴的人[2196]

Quote:
    引用第26楼︴蚊蚊﹏☆2007-11-26 10:42发表的: R5fZ }C7  
    我想知道,點解D途朲悟睇嘅?
    +xBM\Dz8  
    最后有影到D观众... T$tO[QR/  
    M3H^s_  
    终于明白颠佬点解叫颠佬了 物以类聚...
    顶端 Posted: 2007-11-26 23:13 | 27 楼
    哥哥
    没有脚的雀仔

多谢发贴的人[11076]

少林足球?? q8 Rep  
    颠佬係得嘅..............勁呀!!!!!!!!!!!!!!
    你知不知道有一种鸟没有脚的?他的一生只能在天上飞来飞去,飞累了就在风里睡觉,一辈子只能落地一次,那就是他死的时候。
    顶端 Posted: 2007-11-26 23:53 | 28 楼
    wIndyLam

多谢发贴的人[334]

游水果條友好搞野!佩服!
    微博:weibo.com/windy620
    顶端 Posted: 2007-11-27 03:03 | 29 楼
    « 1 2» Pages: ( 1/2 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部