« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
本页主题: 水区2007年4月优秀会员得奖者请入来 - 奖章、奖金已发 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

hxw520
级别: *

多谢发贴的人[]

水区2007年4月优秀会员得奖者请入来 - 奖章、奖金已发

得奖者:长腿叔叔

提名人:幸福瞬間 bennypower 傻哥 肥牛肉 ♂风♂
顶端 Posted: 2007-05-07 17:51 | Unknown [楼 主]
jerry
级别: 普通人

多谢发贴的人[1600]

叔叔众望所归啵,恭喜恭喜
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: melonli | 理由: JJ,虽然你地主成日厄我分,不过比你厄多5蚊啦!
  • 冷眼旁观,静心思考
    顶端 Posted: 2007-05-07 17:58 | 1 楼
    级别: 仙人

多谢发贴的人[2012]

恭喜晒啊!!!!
    顶端 Posted: 2007-05-07 18:06 | 2 楼
    yucci
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6068]

我未投啊
    顶端 Posted: 2007-05-07 18:09 | 3 楼
    长腿叔叔
    风一样的男子
    级别: 高人

多谢发贴的人[4166]

多谢晒大家 !!
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:188 | 操作人: hxw520 | 理由: 奖金
  • 银纸:200 | 操作人: hxw520 | 理由: 奖金
  • 顶端 Posted: 2007-05-07 18:16 | 4 楼
    hxw520

多谢发贴的人[]

恭喜晒哦!
    顶端 Posted: 2007-05-07 18:22 | Unknown 5 楼
    长腿叔叔
    风一样的男子

Quote:
    引用第5楼hxw5202007-05-07 18:22发表的:
    恭喜晒哦!

甘都要多谢晒提名我噶:幸福瞬間 bennypower 傻哥 肥牛肉 ♂风♂
    同所有投票比我噶朋友, thank you very much
    顶端 Posted: 2007-05-07 18:25 | 6 楼
    hxw520

多谢发贴的人[]

Quote:
    引用第3楼yucci2007-05-07 18:09发表的:
    我未投啊

期限过左啦!我都唔记得投啊
    顶端 Posted: 2007-05-07 19:13 | Unknown 7 楼
    戰神1號
    文仔

多谢发贴的人[6327]

时间太短了!

哆謝маtёja幫硪整嘅簽詺!

永远支持广州队同阿根廷!
    顶端 Posted: 2007-05-07 20:23 | 8 楼
    颠佬

多谢发贴的人[]

果然跌左眼睛啊~
    顶端 Posted: 2007-05-07 20:49 | 广东省广州市电信 9 楼
    fly137
    纸手画脚

多谢发贴的人[484]

来恭喜个先~~
    顶端 Posted: 2007-05-07 20:59 | 10 楼
    肥牛肉
    信望愛

多谢发贴的人[14159]

ha..ha叔叔眾望所歸.恭喜恭喜!
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:188 | 操作人: hxw520 | 理由: 奖金
  • I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2007-05-07 22:16 | 11 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT

多谢发贴的人[7316]

恭喜恭喜,叔叔連屆吖~~
    顶端 Posted: 2007-05-07 22:20 | 12 楼
    长腿叔叔
    风一样的男子

Quote:
    引用第11楼肥牛肉2007-05-07 22:16发表的:
    ha..ha叔叔眾望所歸.恭喜恭喜!

多得牛牛你看得起我姐,呵呵~~撬开你度门.......牛牛个签名有D野喔
    顶端 Posted: 2007-05-08 01:10 | 13 楼
    肥牛肉
    信望愛

多谢发贴的人[14159]

Quote:
    引用第13楼长腿叔叔2007-05-08 01:10发表的:

多得牛牛你看得起我姐,呵呵~~撬开你度门.......牛牛个签名有D野喔

咁夜仲唔訓呀!
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2007-05-08 01:31 | 14 楼
    我只是个平凡人

多谢发贴的人[3761]

Re:水区2007年4月优秀会员得奖者请入来

恭喜洒

我只是只平凡狗
    顶端 Posted: 2007-05-08 09:37 | 15 楼
    Josselin
    冷淡人生

多谢发贴的人[1649]

叔叔挪奖,恭喜晒~
    用“冷漠”来保護自己免受傷害
    大家眼中的世界是五颜六色,但在我眼中却是灰蒙蒙一片
    顶端 Posted: 2007-05-08 09:42 | 16 楼
    cyrilfans
    重返蓝调
    级别: 圣人

多谢发贴的人[992]

点样先可以拿奖吖?我系新人唔得懂
    大家互相THX给偶啦,知恩定报!
    顶端 Posted: 2007-05-08 10:16 | 17 楼
    cyrilfans
    重返蓝调
    级别: 圣人

多谢发贴的人[992]

恭喜恭喜,叔叔好野
    大家互相THX给偶啦,知恩定报!
    顶端 Posted: 2007-05-08 10:27 | 18 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[10670]

哈哈…恭喜叔叔得獎

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2007-05-08 10:35 | 19 楼
    melonli
    没西的瓜

多谢发贴的人[6001]

下次我要挑战叔叔!
    顶端 Posted: 2007-05-08 13:05 | 20 楼
    xjb
    级别: 新人

多谢发贴的人[3730]

恭喜,恭喜!
    顶端 Posted: 2007-05-08 16:52 | 21 楼
    hxw520

多谢发贴的人[]

Re:Re:水区2007年4月优秀会员得奖者请入来

Quote:
    引用第17楼超人联盟2007-05-08 10:16发表的:
    点样先可以拿奖吖?我系新人唔得懂

想拿奖就多D吹水啦!
    顶端 Posted: 2007-05-08 17:49 | Unknown 22 楼
    长腿叔叔
    风一样的男子

Quote:
    引用第20楼melonli2007-05-08 13:05发表的:
    下次我要挑战叔叔!

哈哈~~都系D老朋友比面姐,我吹水自问都吾够多,至少好多人多过我咯。
    所以下个月应该到你拉
    顶端 Posted: 2007-05-08 18:14 | 23 楼
    melonli
    没西的瓜

多谢发贴的人[6001]

Re:Re:Re:水区2007年4月优秀会员得奖者请入来

Quote:
    引用第23楼长腿叔叔2007-05-08 18:14发表的:

哈哈~~都系D老朋友比面姐,我吹水自问都吾够多,至少好多人多过我咯。
    所以下个月应该到你拉

叔叔你好大方啊!我越来越纯拜你啦!
    顶端 Posted: 2007-05-09 14:31 | 24 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

BB果然係我哋嘅首席發言人~~~
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: melonli | 理由: ANNIE你快D上QQ啦,群里好需要你一起吹水的!
  • 银纸:188 | 操作人: hxw520 | 理由: 提名人奖金
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-05-09 15:27 | 25 楼
    伊健十三

多谢发贴的人[2052]

Quote:
    引用第6楼长腿叔叔2007-05-07 18:25发表的:

甘都要多谢晒提名我噶:幸福瞬間 bennypower 傻哥 肥牛肉 ♂风♂
    同所有投票比我噶朋友, thank you very much

唉~~原来叔叔5记得我既~ 我都系适合柄埋嘎啦~!
    顶端 Posted: 2007-05-09 15:32 | 26 楼
    劲仔
    懒的不是人

多谢发贴的人[358]

我提名TT姐噶,竟然落选咗............不过叔叔摞咗,都实至名归~~~~~~
    顶端 Posted: 2007-05-10 08:22 | 27 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

多謝melonli~~
    其實~~我都好想上QQ同各位吹水架~~~
    只可惜有好多port都未開翻~~今日收到消息~~話要3個星期~~先會全面修復~
    今日我每開一次網頁...都要等10幾分鍾~~好多時仲開唔到要reload~~~
    不過仲上到已經好好~~好過咩都冇~~我真係好掛住你哋呀~~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-05-10 09:31 | 28 楼
    伊健十三

多谢发贴的人[2052]

Quote:
    引用第29楼幸福瞬間2007-05-10 09:31发表的:
    多謝melonli~~
    其實~~我都好想上QQ同各位吹水架~~~
    只可惜有好多port都未開翻~~今日收到消息~~話要3個星期~~先會全面修復~
    今日我每開一次網頁...都要等10幾分鍾~~好多時仲開唔到要reload~~~
    不過仲上到已經好好~~好過咩都冇~~我真係好掛住你哋呀~~~

3个星期.... 你叫我地点算啊
    顶端 Posted: 2007-05-10 09:39 | 29 楼
    « 1 2» Pages: ( 1/2 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 粤语吹吹吹水区