« 1 23» Pages: ( 1/3 total )
本页主题: 做人细佬既要支持下家姐既~! - 提早同蓝调讲声HAPPY BIRTHDAY啦~! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

伊健十三
级别: 仙人

多谢发贴的人[2052]

做人细佬既要支持下家姐既~! - 提早同蓝调讲声HAPPY BIRTHDAY啦~!

管理提醒:
本帖被 幸福瞬間 执行锁定操作(2021-03-20)
HAPPY BIRTHDAY
[ 此贴被不知所蹤在2008-05-22 17:03重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:30 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 發帖獎勵~!!^^
  • 银纸:5 | 操作人: little伊 | 理由: 话过下次俾你,接住,猪仔唱歌,冇有错过,哈哈.
  • 银纸:5 | 操作人: DJKK1012 | 理由: 聴完直頭“想愛你”
  • 银纸:88 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 多謝細佬支持~!!^^活動獎勵~!!^^
  • 顶端 Posted: 2007-06-18 09:47 | [楼 主]
    tiffanykk
    語無倫次のTT
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[7316]

Re:做人细佬既要支持下家姐既~!

我第一个过黎支持...下载中...
    顶端 Posted: 2007-06-18 09:50 | 1 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

多謝細佬~~有你是榮幸呀~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-06-18 09:54 | 2 楼
    721kn
    级别: 强人

多谢发贴的人[1289]

我都嚟支持下
    顶端 Posted: 2007-06-18 10:06 | 3 楼
    长腿叔叔
    风一样的男子
    级别: 高人

多谢发贴的人[4166]

又有新货到拉 可惜我果首歌夭折左,连ANNIE都话无得救
    顶端 Posted: 2007-06-18 10:19 | 4 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:做人细佬既要支持下家姐既~!

Quote:
    引用第4楼长腿叔叔2007-06-17 11:19 PM发表的: z+fy&NPl  
    4EeVO5  
    [C ezz5  
    對唔住呀~~真係救唔到呀~~你快D買sound card啦~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2007-06-18 10:24 | 5 楼
    伊健十三

Quote:
    引用第4楼长腿叔叔2007-06-18 10:19发表的: 22d>\u +c  
    =? M{B1;H  
    次货离嘎乍~叔叔将就下
    顶端 Posted: 2007-06-18 10:25 | 6 楼
    Josselin
    冷淡人生

多谢发贴的人[1649]

入嚟支持下
    用“冷漠”来保護自己免受傷害
    大家眼中的世界是五颜六色,但在我眼中却是灰蒙蒙一片
    顶端 Posted: 2007-06-18 10:26 | 7 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[6198]

支持下猪兜GG`~``
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2007-06-18 10:32 | 8 楼
    长腿叔叔
    风一样的男子

Re:Re:Re:做人细佬既要支持下家姐既~!

Quote:
    引用第5楼幸福瞬間2007-06-18 10:24发表的: ,h9N,bIQg  
    fXx !_Z  
    ~hQTxLp  
    對唔住呀~~真係救唔到呀~~你快D買sound card啦~~
    X./7b{Pax  
    吾关你事噶ANNIE 都系怪自己部电脑无脑姐 下次有机会我会再试噶拉
    顶端 Posted: 2007-06-18 10:35 | 9 楼
    长腿叔叔
    风一样的男子

Re:Re:Re:做人细佬既要支持下家姐既~!

Quote:
    引用第6楼猪猪TouIs2007-06-18 10:25发表的: /-C6I:  
    Ov~>* [  
    次货离嘎乍~叔叔将就下
    ty)~]!tA  
    好好拉,中有少少中基噶感觉呀
    顶端 Posted: 2007-06-18 10:39 | 10 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[6198]

做咩E+又可以直接DOWN咖~~~ M@78.lPS  
    猪猪把声都几OK播~``
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2007-06-18 10:39 | 11 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

入嚟支持豬仔先.下載緊

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2007-06-18 10:46 | 12 楼
    ilikefanshu
    大番薯
    级别: 强人

多谢发贴的人[277]

更要支持下啦,行過跑過千其唔好錯過,勁支持啊
    顶端 Posted: 2007-06-18 10:48 | 13 楼
    伊健十三

Quote:
    引用第8楼錺_錺①2007-06-18 10:32发表的: =E10j.r  
    支持下猪兜GG`~``
    [$AOu0J  
    几时有个甘既新朵....
    顶端 Posted: 2007-06-18 10:48 | 14 楼
    yucci

多谢发贴的人[6068]

靓声之人出歌了,紧要TT
    顶端 Posted: 2007-06-18 10:53 | 15 楼
    浑沌之风
    BG KING
    级别: 普通人

多谢发贴的人[369]

又有靓歌听~~梗系要支持啦~~~~
    boardgameking.blog.163.com
    顶端 Posted: 2007-06-18 10:56 | 16 楼
    melonli
    没西的瓜

多谢发贴的人[6001]

一阵DOWN来听~~
    顶端 Posted: 2007-06-18 11:08 | 17 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第16楼浑沌之风2007-06-17 11:56 PM发表的: ,ctm;T1H+  
    又有靓歌听~~梗系要支持啦~~~~
    vS'l@` Eg]  
    g ;To}0H  
    幾時到你呢~~我等緊嘅~~

顶端 Posted: 2007-06-18 12:18 | 18 楼
    jerry

多谢发贴的人[1600]

猪仔唱歌真系一直都保持高水准
    冷眼旁观,静心思考
    顶端 Posted: 2007-06-18 12:22 | 19 楼
    kenciwen
    ↓最愛我的YA
    级别: 圣人

多谢发贴的人[579]

豬豬~~我今晚返到屋企先慢慢訢賞啊~~~~! w+W! dM  
    PqVz ^(Wz  
    依架支持住妳先~~!
    明知無可能嘅嘢都仲去堅持,真系傻!
    顶端 Posted: 2007-06-18 12:38 | 20 楼
    伊健十三

Quote:
    引用第20楼kenciwen2007-06-18 12:38发表的: "HwSW4a]  
    豬豬~~我今晚返到屋企先慢慢訢賞啊~~~~! -.!+i8d>  
    AJ"a  
    依架支持住妳先~~!
    aPR XK1  
    额....好危险下嘎~你有心理准备啊~比你见识下咩叫夺命梵音啊~!
    顶端 Posted: 2007-06-18 12:43 | 21 楼
    肥牛肉
    信望愛

多谢发贴的人[14159]

支持下猪仔先! f[fH1cu&`  
    PS.想冇用嘅,行動啦. NE5H\  
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2007-06-18 13:36 | 22 楼
    伊健十三

Quote:
    引用第22楼肥牛肉2007-06-18 13:36发表的: \__xTL\  
    支持下猪仔先! iiLDl  
    PS.想冇用嘅,行動啦. a&Z;$  
    '_B;e=v`  
    歌名离姐~5好甘认真~
    顶端 Posted: 2007-06-18 13:45 | 23 楼
    pchllhp

多谢发贴的人[132]

原创?感犀利...
    风带走一切,心飘到遥远的它方!
    顶端 Posted: 2007-06-18 19:29 | 24 楼
    語無倫次
    新生活. 新开始

多谢发贴的人[8637]

我都过黎支持下先
    顶端 Posted: 2007-06-18 19:34 | 25 楼
    hxw520
    级别: *

多谢发贴的人[]

来报下到先!!
    顶端 Posted: 2007-06-18 19:45 | Unknown 26 楼
    Destiny(Lu,Jos)
    很陈℡很冠希

多谢发贴的人[923]

猪猪,传俾我传俾我~~哈~~
    鲜花往往不属于赏花人而属于牛屎
    顶端 Posted: 2007-06-18 20:56 | 27 楼
    我只是个平凡人

多谢发贴的人[3761]

早知我自己发上黎卖拉..

我只是只平凡狗
    顶端 Posted: 2007-06-18 21:13 | 28 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第28楼魜字駞2007-06-18 10:13 AM发表的: ?3gf)g=  
    早知我自己发上黎卖拉..
    HLPY%VeD  
    G4ycP8  
    呢個唔賣得嘅~~

顶端 Posted: 2007-06-19 01:46 | 29 楼
    « 1 23» Pages: ( 1/3 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部