« 1 23» Pages: ( 1/3 total )
本页主题: ~2周歲啦~入嚟留底你嘅祝福啦~~^^ - 每一有利是一封~^^ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

~2周歲啦~入嚟留底你嘅祝福啦~~^^ - 每一有利是一封~^^

描述:Birthday Cake~^^
图片:
2007年6月19日喺藍調兩歲生日~亦係中國嘅端午節~加上又有新人喺論壇結婚~ )tFFa*Z'  
真係可喜可賀嘅好日子~~ :e+GtN?  
喺呢個大日子藍調俱樂部都希望各位朋友在此留低你哋對藍調嘅祝福~!!  KS*W<_I  
多謝各位一直以嚟嘅支持~~我哋會不斷努力~~
a(x[+ El  
5CU< ?  
~~Happy~Birthday~~
[ 此贴被幸福瞬間在2007-06-18 05:10 PM重新编辑 ]
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-06-19 04:00 | [楼 主]
yucci
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6068]

Re:~2周歲啦~入嚟留底你嘅祝福啦~~^^

好啦,第一个祝蓝调,生日快乐!!!! >2@ a\  
个蛋糕好靓啊
本帖最近评分记录:
  • 银纸:68 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 利是~!!^^
  • 顶端 Posted: 2007-06-19 04:09 | 1 楼
    sky天
    级别: 神人

多谢发贴的人[2162]

唔入嚟睇都唔記得今日係端午節,又係藍調兩歲生日,真係好日子! (XJ0?;js=  
    Happy~Birthday!!
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:68 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 利是~!!^^ 多謝你入嚟~節日快樂~~^^
  • 顶端 Posted: 2007-06-19 04:21 | 2 楼
    熊o(∩_∩)o猫
    整人为乐
    级别: 仙人

多谢发贴的人[1040]

收钱时间又到勒 b08s610fk  
    哈皮巴符迪哦~
    [ 此贴被bbmrbean在2007-06-19 04:59重新编辑 ]
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:68 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 利是~講多句生日快樂啦~~^^
  • 本人管理的范围:贴图区&视频区

图片仅供参考,一切以实物为准
    顶端 Posted: 2007-06-19 04:24 | 3 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

祝藍調生日快樂…一年好過一年…
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:68 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 利是~!!^^好耐冇見啦~~^^

• 2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2007-06-19 04:58 | 4 楼
    髮噏風
    请假ing
    电影压制组组员 终身成就奖

多谢发贴的人[14950]

祝蓝调生日快乐...在论坛界人气越来越高. w!=Fi   
    一年胜过一年. *+-L`b{SX  
    个蛋糕好靓啊,系米你整噶? #00k7y>OyD  
    我口水都流洗出来啦..
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:68 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 利是~!!^^早晨呀~!!^^我都流曬口水~哈~我未到咁叻嘅境界呀~學緊啦~^^
  • 顶端 Posted: 2007-06-19 06:15 | 5 楼
    dongchen1105
    级别: 普通人

多谢发贴的人[14]

HAPPY BIRTHDAY
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:68 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 利是~!!^^
  • 顶端 Posted: 2007-06-19 06:57 | 6 楼
    ilikefanshu
    大番薯
    级别: 强人

多谢发贴的人[277]

蓝调生日啊,我今次唔会错过架啦,
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2007-06-19 07:29 | 7 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[6198]

蓝调生日快乐吖~~``(估悟到我岩入蓝调冇耐就撞上论坛生日喔~``) W+A-<Rh\  
    真系太开心拉``` (,5oqU9s@  
    PS:祝蓝调生日快乐...越办越好```我地越玩越开心~`` LQ,RQ~!  
    PS2:希望现在甘多位都可以见证埋蓝调噶下一个生日同埋以后噶N次生日~`
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:68 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 利是~!!^^希望你會一齊同我哋見證以後每一個生日~!!^^
  • 本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2007-06-19 08:11 | 8 楼
    galaxieangel
    级别: 圣人

多谢发贴的人[444]

祝蓝调生日快乐...同蓝调人气越来越高,越来越多人黎..
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2007-06-19 08:26 | 9 楼
    ♂风♂
    幻术师
    级别: 高人

多谢发贴的人[255]

工作忙都要记得生日嘎```嘻嘻```生日快乐```
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2007-06-19 08:35 | 10 楼
    語無倫次
    新生活. 新开始

多谢发贴的人[8637]

趁有利是收时收埋距先 #A8d@]Ps  
    再祝下蓝调生日快乐,蒸蒸日上,客似云来
    本帖最近评分记录:
    顶端 Posted: 2007-06-19 08:48 | 11 楼
    pinky
    三分鍾的想法↓
    级别: 强人

多谢发贴的人[306]

祝蓝调生日快乐!
    本帖最近评分记录:
  • 三人行 必有我师
    顶端 Posted: 2007-06-19 09:10 | 12 楼
    melonli
    没西的瓜

多谢发贴的人[6001]

生日快乐啊~~哈哈 <!.'"*2  
    两岁拉 ~
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2007-06-19 09:12 | 13 楼
    伊健十三

多谢发贴的人[2052]

蓝调生日快乐~我爱你~蛋糕~我咬你~!!!
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:68 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 利是~!!^^我都想咬呀~~^^
  • 顶端 Posted: 2007-06-19 09:12 | 14 楼
    saint文少
    BEAT L.A

多谢发贴的人[14534]

恭喜恭喜,生日快乐 JGPLVw  
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2007-06-19 09:14 | 15 楼
    szsuker
    L.S

多谢发贴的人[86]

蓝调生日快乐,最重要就系又有利市收啊!!哈哈
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2007-06-19 09:20 | 16 楼
    长腿叔叔
    风一样的男子
    级别: 高人

多谢发贴的人[4166]

生日快乐呀,祝蓝调"精精日上"
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2007-06-19 09:21 | 17 楼
    Josselin
    冷淡人生

多谢发贴的人[1649]

生日快乐啊~~人气爆灯~~
    本帖最近评分记录:
  • 用“冷漠”来保護自己免受傷害
    大家眼中的世界是五颜六色,但在我眼中却是灰蒙蒙一片
    顶端 Posted: 2007-06-19 09:31 | 18 楼
    table1314
    table仔~

多谢发贴的人[395]

差D错过咗添!!!!我又要!!! RvKP&  
    生日快乐啊~哈哈
    本帖最近评分记录:
  • 无与伦比.....从来唔信缘分
    顶端 Posted: 2007-06-19 09:34 | 19 楼
    ecmiyake
        絕
    级别: 圣人

多谢发贴的人[1813]

祝賀說話唔怕多 ...祝藍調壽比南山, 長命百"年"
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:68 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 利是~!!^^好耐冇見你嚟啦~~^^

• 顶端 Posted: 2007-06-19 09:51 | 20 楼
    ゛厼非俠﹏
    楛蒗蘰@洅佽浮頭
    级别: 神人

多谢发贴的人[1503]

希望蓝调越搞越高`出多D新片`生日快乐`
    本帖最近评分记录:
  • 裑籩塈倗苃買尐絸仯囖......

顶端 Posted: 2007-06-19 09:51 | 21 楼
    pandachy
    小小 & Fly

多谢发贴的人[1157]

猪笼入水~~~财运享通~~~
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2007-06-19 09:52 | 22 楼
    ルフイ
    疾风 アイアンリーガー

多谢发贴的人[25]

祝蓝调生日快乐,生意兴隆
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2007-06-19 09:52 | 23 楼
    hxw520
    级别: *

多谢发贴的人[]

祝蓝调越做越旺!!
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2007-06-19 10:08 | Unknown 24 楼
    xjb
    级别: 新人

多谢发贴的人[3730]

两岁啦,生日快乐!我地一起陪住蓝调向3、4、5、6、7……岁迈进!
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2007-06-19 10:20 | 25 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT

多谢发贴的人[7316]

希望蓝调越办越好...蓝调之友友谊长存~~
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:68 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 利是~!!^^早日康復呀~!!^^
  • 顶端 Posted: 2007-06-19 10:25 | 26 楼
    waybar
    时代见证CLUB

多谢发贴的人[1801]

深深地祝福地说:生日快乐
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:68 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 利是~!!^^哈~~又見到你入嚟啦~^^
  • 顶端 Posted: 2007-06-19 10:27 | 27 楼
    wind_cmh

多谢发贴的人[3]

祝蓝调快高长大、越来越旺!
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2007-06-19 10:35 | 28 楼
    蒲撻餭

多谢发贴的人[2]

祝蓝调生日快乐!~! 1 #zIAN>  
    再黎打劫利市!!
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2007-06-19 10:37 | 29 楼
    « 1 23» Pages: ( 1/3 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部