本页主题: 你地有冇聽過呢首歌啊! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

xuanlin
哈哈哈哈!
级别: 新人

多谢发贴的人[0]

你地有冇聽過呢首歌啊!

邊個有好心好報改版個首好笠好套。以前聽過覺得好好笑,宜家想重溫一下!
顶端 Posted: 2023-01-16 16:09 | [楼 主]
tyq
级别: 普通人

多谢发贴的人[0]

落力为你好,笠凡个胶套?   
顶端 Posted: 2023-01-16 20:46 | 1 楼
阿仙奴

多谢发贴的人[0]

落力为你好,笠凡个胶套?  
顶端 Posted: 2023-03-21 14:36 | 2 楼
kisstim
我爱你 可惜你唔知道

多谢发贴的人[0]

https://youtu.be/UAkP-r1RFaY EY,jy]|#  
男: 落力為細佬 '<R>cN"  
笠番個膠套 LQ jbEYp  
我要是冇笠它日後難做 0!T`.UMI  
它可保我跟你 c0qp-=^&.  
免病痛煎熬 -8Jw_  
+0'F@l   
女: 我要你戴它 IS2cU'   
先至做愛吧 hH %>  
你要維護我 E/P~HE{  
性液別留下 O>~,RI!  
減低感覺也不怕 rbZbj#  
記住要笠它 0l!#u`cCI  
Cn{H k)6  
男: 來進入你 Gv:~P_vBH[  
女: 它會穿掉嗎? tt"<1 z@  
男: 已到達前面濕洞 NRi5 Vp2 =  
男: 不去插入你 [#PE'i4  
女: 它會甩掉嗎? szI7 I$Qb  
男: 盞谷死自己 M/zO|-j&  
女: 我要你戴好 我先願做 若臨時唔用套 唔會做 {.p.?  
z p E|  
男: 用套好 apvcWF%  
能防A屎最好 jD: N)((  
能防生仔也好 %;PpwI  
人人要習慣笠膠套 %#HU~X:  
從前沒有戴套 '! [oLy  
嚇一餐死我知道 *g/klK  
急於抽出 |#oS7oV(  
高潮難禁 /*K2i5&X  
就易射太早 #z\ub5um  
D|]BFu)F  
女: 它 人人都應戴它 JMb_00r  
從前死黨冇它 oQ$yr^M  
仍然去做 結果驚訝 Nwvlv{k'  
祈求經血會到 EBj^4=b[  
然而尚未等到 KZm&sk=QM-  
經期到這日還未到 _yg_?GH  
^L[:DB{Z  
男: 沒受孕至好 c8l>OS5i3_  
幾驚有料到 j4.wd RK  
你說用套總比生仔更好 O$Rz/&  
d9N[f>  
女: 我個Friend得果十幾歲 A# {63_H  
已受到煎熬 bsIG1&n'T  
);5o13h2  
男: 從佢學到 >4:d)  
女: 穿個笠就好 JK k0f9)  
男: 要每日隨時準備 Ei;tfB  
女: 穿個笠就好 C|'DKT4M&  
男: 一兩個大套 iOE. .xA:  
分分鐘用到 K7 e~%mY  
合: 我最怕興起臨時冇套 swKkY`g  
用保鮮紙怎包住去做 q7R]!zk  
} M#e\neii  
男: 用套好 !`DRJ)h  
能防A屎最好 _plK(g-1J%  
能防生仔也好 QV;o9j  
人人要習慣笠膠套 V%Uj\cv  
從前沒有戴套 Knq 9 "k  
嚇一餐死我知道 WK ~H]w  
急於抽出 3EoCEPb#  
高潮難禁 *@U{[J  
就易射太早 e8 m,q~%#/  
7_0 p& 3  
女: 它 人人都應戴它 &Y@i:O  
從前死黨冇它 F:{*4b  
仍然去做 結果驚訝 u-_r2U  
而如果你愛我 ^^y eC|~N:  
最好就用膠套 'ofj1%c  
安全 要戴實才做到 &w@]\7L,:  
jHLs 5%  
男: 我要戴King Size )uPJ? 2S9  
你看得到 3h@]cWp  
我個套已笠得牢牢 20:F$d  
lu8G $EQI  
合: 彼此也是沉迷做愛控制不到 Q7%4`_$!  
幾多笠都數不到 .[|UNg  
Xn7G2Yp  
男: 怎去做 0;Z|:\P\=  
誰人珍惜細路 RObnu*  
提防出得太早 9 {4yC9Oz>  
原來要學會笠膠套 c-LzluWi  
從前沒有戴套 /y$Omc^  
嚇一餐死我知道 .RD<]BxJ  
急於抽出 wxN)d B  
高潮難禁 TBlSZZ-55]  
就易射太早  e UPa5{P  
]#!uke Q  
女: 粗 從來都知你粗 B(Sy.n  
男: 用套好 !_W:%t)g  
女: 原來笠左更粗 AGBV7Kk  
男: 我可更粗 MP]<m7669*  
女: 抬頭你又再笠膠套 'Zx5+rM${}  
]#/nn),Z  
合: 仍然相信每次 BN/ 4O?jD9  
戴好笠用好套 j,IRUx13f  
安全 要套住至知道
顶端 Posted: 2023-03-26 12:08 | 3 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 音乐-BT下载