本页主题: 你地有冇聽過呢首歌啊! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

xuanlin
哈哈哈哈!
级别: 新人

多谢发贴的人[0]

你地有冇聽過呢首歌啊!

邊個有好心好報改版個首好笠好套。以前聽過覺得好好笑,宜家想重溫一下!
顶端 Posted: 2023-01-16 16:09 | [楼 主]
tyq
级别: 普通人

多谢发贴的人[0]

落力为你好,笠凡个胶套?   
顶端 Posted: 2023-01-16 20:46 | 1 楼
阿仙奴

多谢发贴的人[0]

落力为你好,笠凡个胶套?  
顶端 Posted: 2023-03-21 14:36 | 2 楼
kisstim
我爱你 可惜你唔知道

多谢发贴的人[0]

https://youtu.be/UAkP-r1RFaY h{~GzrL*  
男: 落力為細佬 ;u';$0  
笠番個膠套 ?u{Mz9:?HT  
我要是冇笠它日後難做 !qH)ttW  
它可保我跟你 S?'L%%Vo  
免病痛煎熬 |a\,([aU  
HmsXV_B8[Y  
女: 我要你戴它 E.*wNah"U  
先至做愛吧 6khm@}}  
你要維護我 \\oa[nvL~  
性液別留下 nhm#_3!6A  
減低感覺也不怕 `X&d:!}F  
記住要笠它 JAwEu79sh  
6|6O| <o  
男: 來進入你 Csgby(D*O  
女: 它會穿掉嗎? /bC@^Y&}  
男: 已到達前面濕洞 :.-KM7tDI1  
男: 不去插入你 H\<PGC"_Y  
女: 它會甩掉嗎? "KC3+:tm  
男: 盞谷死自己 h^{ aG])  
女: 我要你戴好 我先願做 若臨時唔用套 唔會做  o/RGzPR  
iP^[xB~v  
男: 用套好 54s90  
能防A屎最好 Mp J3*$Dr  
能防生仔也好 PUd/|Rc/}  
人人要習慣笠膠套 r b>2l3g*  
從前沒有戴套 wv%UsfD  
嚇一餐死我知道 !D 'A  
急於抽出 oO;< $wx2t  
高潮難禁 %~Ymb&ugg  
就易射太早 O]25 { L  
!83 N#Y_Mz  
女: 它 人人都應戴它 Us>n`Lj@  
從前死黨冇它 ^(qR({cX  
仍然去做 結果驚訝 vL;=qk TCQ  
祈求經血會到 V<n#%!M5gV  
然而尚未等到 D/2;b;-  
經期到這日還未到 D_w<igu!3  
|Y+[_D}  
男: 沒受孕至好 eQ#"-i  
幾驚有料到 IPY[x |  
你說用套總比生仔更好 Z= pvoTY  
A o9|t;i  
女: 我個Friend得果十幾歲 gX5.u9% C\  
已受到煎熬 /hGu42YG  
p,)pz_M  
男: 從佢學到 SR/ "{\C  
女: 穿個笠就好 o107. s  
男: 要每日隨時準備 WD 7T&i  
女: 穿個笠就好 Y$ ZDJNz  
男: 一兩個大套 QP6a,^];  
分分鐘用到 'sjks sy.3  
合: 我最怕興起臨時冇套 Xu{S4#1  
用保鮮紙怎包住去做 OZl0 I#@A  
KZ/2W9r_,  
男: 用套好 0n)UvJ  
能防A屎最好 8{Wh4~|+  
能防生仔也好  !h* F58  
人人要習慣笠膠套 <QK2Wc_}-"  
從前沒有戴套 q0_Pl*  
嚇一餐死我知道 I9cZZ`vs  
急於抽出 X5P1wxk'  
高潮難禁 4?7OP t6  
就易射太早 )-LS n  
_M[T8"e(  
女: 它 人人都應戴它 *3y:Wv T>  
從前死黨冇它 I9 jzR~T  
仍然去做 結果驚訝 L?hWH0^3  
而如果你愛我 >!P !F(  
最好就用膠套 ]~m2#g%  
安全 要戴實才做到 eJZt&|7N  
Z OHGGO]1M  
男: 我要戴King Size E njSio0  
你看得到 sHMZ'9b  
我個套已笠得牢牢 d ?OsVT; U  
&qeM YYY  
合: 彼此也是沉迷做愛控制不到 U\tujK1  
幾多笠都數不到  f(*^zga,  
->U9u lTC  
男: 怎去做 2NqO,B|R  
誰人珍惜細路 z_ia3k<  
提防出得太早 f!##R-A  
原來要學會笠膠套 " [K>faV  
從前沒有戴套 l0{R`G,  
嚇一餐死我知道 #j${R ={  
急於抽出 8|\?imOp\[  
高潮難禁 ^y&sKO  
就易射太早 Ceak8#|4  
LD)P. f  
女: 粗 從來都知你粗 x-=qlg&EI  
男: 用套好 Ba]^0Y u  
女: 原來笠左更粗 dht*1i3v  
男: 我可更粗 /%T d(  
女: 抬頭你又再笠膠套 %$SO9PY  
$ #F7C[2N  
合: 仍然相信每次 ,hXhcfFl  
戴好笠用好套 y8=H+Y  
安全 要套住至知道
顶端 Posted: 2023-03-26 12:08 | 3 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 音乐-BT下载