本页主题: 你地有冇聽過呢首歌啊! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

xuanlin
哈哈哈哈!
级别: 新人

多谢发贴的人[0]

你地有冇聽過呢首歌啊!

邊個有好心好報改版個首好笠好套。以前聽過覺得好好笑,宜家想重溫一下!
顶端 Posted: 2023-01-16 16:09 | [楼 主]
tyq
级别: 普通人

多谢发贴的人[0]

落力为你好,笠凡个胶套?   
顶端 Posted: 2023-01-16 20:46 | 1 楼
阿仙奴

多谢发贴的人[0]

落力为你好,笠凡个胶套?  
顶端 Posted: 2023-03-21 14:36 | 2 楼
kisstim
我爱你 可惜你唔知道

多谢发贴的人[0]

https://youtu.be/UAkP-r1RFaY .WOF:Nu4  
男: 落力為細佬 $.DD^ "9  
笠番個膠套 Y\!:/h]E&  
我要是冇笠它日後難做 z=k*D^X  
它可保我跟你 ZbH6$2r  
免病痛煎熬 F`Vp   
!4F@ !.GG!  
女: 我要你戴它 Kc9)Lzu+  
先至做愛吧 HH !SqkwT  
你要維護我 avS9"e  
性液別留下 gKU*@`6G  
減低感覺也不怕 2b {Y1*  
記住要笠它 TuMZHB7h;  
7.5\LTM>9e  
男: 來進入你 17Q* <iCs  
女: 它會穿掉嗎? [\HAJA,  
男: 已到達前面濕洞 r'}#usB(  
男: 不去插入你 n=fR%<v  
女: 它會甩掉嗎? VAxk?P0j6  
男: 盞谷死自己 _}Gs9sHr0K  
女: 我要你戴好 我先願做 若臨時唔用套 唔會做 a(o[ bH.|;  
Rx<[bohio  
男: 用套好 8HO)",+I  
能防A屎最好 zJ0'KHF}o  
能防生仔也好 (K"t</]  
人人要習慣笠膠套 d@|j>Z  
從前沒有戴套 BcGQpv&x  
嚇一餐死我知道 /`x|-9  
急於抽出 ,/L_9wV -\  
高潮難禁 1_W5@)  
就易射太早 (aCl*vV1  
J! eVw\6  
女: 它 人人都應戴它 Pb D|7IM  
從前死黨冇它 ,KibP_<%&P  
仍然去做 結果驚訝 7L:R&W6  
祈求經血會到 qf] OSd  
然而尚未等到 qpc2;3*7  
經期到這日還未到 S4~;bsSx  
xcIZ'V  
男: 沒受孕至好 j1toV$)P  
幾驚有料到 X'bp?m  
你說用套總比生仔更好 }Lwj~{  
B<'V7#L_  
女: 我個Friend得果十幾歲 H+2J.&Ch  
已受到煎熬 Ll&5#q  
Ip0@Q}^  
男: 從佢學到 b_Ky@kp  
女: 穿個笠就好 s.dn~|a  
男: 要每日隨時準備 d0Kg,HB   
女: 穿個笠就好 A[':O*iB  
男: 一兩個大套 :S7yM8 b`  
分分鐘用到 skP_us~  
合: 我最怕興起臨時冇套 Pq7tNM E  
用保鮮紙怎包住去做 TAJ9Y<  
PuABS>.;  
男: 用套好 uJp}9B60_  
能防A屎最好 )@`w^\E_~_  
能防生仔也好 v DOeBw =  
人人要習慣笠膠套 v:T` D  
從前沒有戴套 8UL:C?eY  
嚇一餐死我知道 ;1OTK6  
急於抽出 O ,1u\Zy/  
高潮難禁 Mw5!9@Fc7  
就易射太早 2Nl("e^kJr  
1aMBCh<}JN  
女: 它 人人都應戴它 E 0pF; P5  
從前死黨冇它 M[*:=C)H  
仍然去做 結果驚訝 #XY]@V\  
而如果你愛我 cwC, VYVl  
最好就用膠套 WE~3(rs#X#  
安全 要戴實才做到 !V -SV`+X  
R +JI ?/H  
男: 我要戴King Size ze\~-0ks +  
你看得到 et ~gO!1:*  
我個套已笠得牢牢 }EIwkz8  
yRi/YR#  
合: 彼此也是沉迷做愛控制不到 QBn>@jq  
幾多笠都數不到 D\l.?<C  
A07 P$3>/W  
男: 怎去做 Pd;ClMa%  
誰人珍惜細路 dO//  
提防出得太早 9FLn7Y  
原來要學會笠膠套 V= *J9~K  
從前沒有戴套 q@-qA]  
嚇一餐死我知道 qRGb3l  
急於抽出 CGe'z  
高潮難禁 6uXYZ.A  
就易射太早 5)o IPHXw  
hCvn(f  
女: 粗 從來都知你粗 ;Gs**BB&  
男: 用套好 omA*XXUx=8  
女: 原來笠左更粗 :{ T#M$T  
男: 我可更粗 ZAH<!@qh  
女: 抬頭你又再笠膠套 udZ: OU<  
-9*WQU9R  
合: 仍然相信每次 {G0)mp,  
戴好笠用好套 fBOPd =  
安全 要套住至知道
顶端 Posted: 2023-03-26 12:08 | 3 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 音乐-BT下载