投票主题:男生专区;女生专区 查看投票的会员
总共有0人参与本次投票 发起于:2008-02-05 00:17

« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
本页主题: 男生专区;女生专区 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

awdrgy88
级别: 普通人

多谢发贴的人[36]

男生专区;女生专区

我希望.....我地论坛....能够......开两个板......分别是:男生专区;女生专区......呢两个区.....男既....只能够...让男进去....女区....只能够...让女生进去.........这两个板....绝对能吸引人.........女生区.....可以....让女籽们....点样化装.....点样拒绝D.....狂风浪碟....而男生区.......可以让男籽...互相讨论下.....点样追女籽.....或者.....好多*既事情(但....绝对不是色情)........等等.......本人....有多年板主...经验....希望.....能开呢两个板...同埋能让我做板主......本人绝对会做到....有声有色........多谢
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: celaw | 理由: 不错的建议,我个人100%支持!!
  • 顶端 Posted: 2008-02-05 00:17 | [楼 主]
    親愛的小棠
    中國十大傑出青年
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[1116]

Re:总板主...体下(2)

投一票先,唔错的提议,你要努力升级了,唔係就符合唔到做斑竹的条件了,加油~
    顶端 Posted: 2008-02-05 00:26 | 1 楼
    awdrgy88

多谢发贴的人[36]

要几高级````先得加```我申请....先一日....我觉得....呢个论坛....好好玩....所以..米有建议下咯....多谢握
    顶端 Posted: 2008-02-05 00:27 | 2 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

AOx8OiqE:  
    响论坛度都五知点分男女,

.....................
    顶端 Posted: 2008-02-05 12:10 | 3 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6198]

有利亦有弊,凡事都有好噶一面同悟系好好噶一面,论坛男仔同女仔比例3:1噶情况下,开设呢两个版。又限制性别进入,5知你地会悟会觉得有D悟平衡呢?另外,开设两版目的何在?讨论?!甘水区米变咗形同虚设?情感问题?!情感版已经系一个好好噶地方,又可以收到版主中肯噶意见。   f|2QI ~R  
    N8X)/W  
    唯一可取噶就系 系发帖果度加个选项 加设个功能键   只限男生   只限女生   男女不限(默认) n%s$!R- \  
    },#AlShZu  
    ZT+{8,  
    以上纯粹个人睇法``不代表蓝调论坛``
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2008-02-05 13:51 | 4 楼
    awdrgy88

多谢发贴的人[36]

啊.....5系加....女籽...亦有秘密加啊.....包括男籽...再内.....其实...设个.男女生...专区....几好的啊....可以....让男籽探究男籽秘密....女籽....探究...女籽秘密.....不错既建议
    顶端 Posted: 2008-02-05 14:56 | 5 楼
    awdrgy88

多谢发贴的人[36]

我觉得甘....不妨...开呢两个板你试下.......若果.....无乜人离咯.....甘米删咯....或者....发个公告......让大家...投票.........甘就最好加啦........我真系....好5服啊.....呢两个板....明明系好既.....阿:"錺_錺①"讲得岩啊......but...发D...话....你几时ML啊.......你同条女ML既情形点啊......好似呢D问题......你 錺_錺① 能担保到......D女籽见到D问题....5会怕丑.....咩...... \]Rmq_O  
    +设男生板.....就有呢个功能....可以让...呢个论坛....多原化D......甘米可以多D人咯.....多人咯....自然就会多广告啦........呢两个板......只会.....有益无害加.......希望你地能接受我既建议啦
    顶端 Posted: 2008-02-05 15:08 | 6 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[6198]

Quote:
    引用第6楼awdrgy882008-02-05 15:08发表的: hxGo~<. :  
    我觉得甘....不妨...开呢两个板你试下.......若果.....无乜人离咯.....甘米删咯....或者....发个公告......让大家...投票.........甘就最好加啦........我真系....好5服啊.....呢两个板....明明系好既.....阿:"錺_錺①"讲得岩啊......but...发D...话....你几时ML啊.......你同条女ML既情形点啊......好似呢D问题......你 錺_錺① 能担保到......D女籽见到D问题....5会怕丑.....咩...... ) 3 I|6iS  
    +设男生板.....就有呢个功能....可以让...呢个论坛....多原化D......甘米可以多D人咯.....多人咯....自然就会多广告啦........呢两个板......只会.....有益无害加.......希望你地能接受我既建议啦
    %i&\ X[  
    RG- ,<G`  
    ST\d -x  
    {tnhP^C3>  
    每个人都有悟同噶观点,我悟可以担保任何野,亦悟可以保证到任何野。 PH!rWR  
    x8&~  
    我系之前张帖讲过,我讲噶野只代表我自己某一种噶谂法,悟代表论坛,希望你悟好误会。如果我讲噶野令到你悟舒服。OK``I’m sorry`! ^ 0 /!:*?  
    6Q`7>l.|?  
    再次声明,我只代表我,悟代表论坛任何政策同决定!!
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2008-02-05 16:45 | 7 楼
    awdrgy88

多谢发贴的人[36]

Quote:
    引用第7楼錺_錺①2008-02-05 16:45发表的: WQHlf 0]  
    wE_#b\$=b  
    &-|(q!jm  
    Gdlx0i  
    ;* e$k7}F  
    每个人都有悟同噶观点,我悟可以担保任何野,亦悟可以保证到任何野。 @oFuX.  
    .......
    u~27\oj,  
    Ce PI{`&,  
    !r+SE  
    d C6t+  
    5使say no...各个有5同几建议......我会接受既
    顶端 Posted: 2008-02-05 18:21 | 8 楼
    戰神1號
    文仔

多谢发贴的人[6327]

咁以后米出现好多人妖咯?

哆謝маtёja幫硪整嘅簽詺!

永远支持广州队同阿根廷!
    顶端 Posted: 2008-02-05 19:46 | 9 楼
    累斗累
    酒精能清醒
    级别: 圣人

多谢发贴的人[1762]

论坛好似无得 gK- $y9]~+  
    设置 fvw&y+|y!  
    男入男区 ziD+% -  
    女入女区的吧?
    我发现饮佐酒会比没饮酒清醒
    顶端 Posted: 2008-02-05 20:46 | 10 楼
    累斗累
    酒精能清醒

多谢发贴的人[1762]

Quote:
    引用第9楼戰神1號2008-02-05 19:46发表的: FLOSdMYdw  
    咁以后米出现好多人妖咯?
    ,2^zX]dgM  
    >[TJ-%V>oR  
    6R%N jEW:  
    我念我会是其中一个人妖
    我发现饮佐酒会比没饮酒清醒
    顶端 Posted: 2008-02-05 20:46 | 11 楼
    awdrgy88

多谢发贴的人[36]

....支持下啦
    顶端 Posted: 2008-02-05 22:46 | 12 楼
    親愛的小棠
    中國十大傑出青年

假如两小版开设后 >&2n\HR\  
    9Y-6e0B:  
    担心有无人光顾或者人气之类?这个也不是什么大问题,倘若因这个而反对开版,那么论坛上有好多版块早就该收档... Z\P&i#  
    pbb6?R,  
    担心抢生意?版块与版块之间难免会出现交集,只要忠于自己的核心同主题,也不是问题。 B3iU#   
    A]"IQ-  
    楼主的提议我个人觉得利大于弊,论坛走到某一个时期也应该开设一些新的元素,逆水行舟留不住长久的会员。 9='=wWW  
    这个建议的版块限于同性间话题,话题大可比以上任何版块开放(建议要高人以上等级才可进入) @mrGG F  
    至于性别上面,论坛上活跃发言的女生不多,但其实有好多女生,或者开设后会引起更多活跃的女同志。所以个人资料上必须填写“男性”或“女性”,人妖一律不可以进入任一个版块。 qECta'b&  
    但有一弊端,因为论坛个人资料性别一项可以随意改动,亦难免男扮女装之类进入另一版,但个人认为亦相当有趣,男生可以偶然扮下女人闯入女生版块偷睇下聊天之类(女生同是),不是有令一番新气象?
    顶端 Posted: 2008-02-06 00:40 | 13 楼
    佳君
    不服气啊?

多谢发贴的人[2500]

完全不赞成。。而且也很难去确认是男是女。。每天上论坛就只和男生聊一点乐趣也没有
      本人管理的范围:MOVIE-电影区全区

顶端 Posted: 2008-02-06 09:09 | 14 楼
    awdrgy88

多谢发贴的人[36]

Quote:
    引用第13楼小棠2008-02-06 00:40发表的: &DgJu.  
    假如两小版开设后 -%#F5br%  
    IHlTp0?  
    担心有无人光顾或者人气之类?这个也不是什么大问题,倘若因这个而反对开版,那么论坛上有好多版块早就该收档... =ADdfuKN  
    JHZ`LWq  
    担心抢生意?版块与版块之间难免会出现交集,只要忠于自己的核心同主题,也不是问题。 P_f^gB7  
    .......
    Ue22,Pp6  
    El)WjcmH  
    多谢小棠既支持..........我觉得.....不能换性别咯......多谢你既支持....小棠
    顶端 Posted: 2008-02-06 12:08 | 15 楼
    awdrgy88

多谢发贴的人[36]

我就系...林话....一定要有个功能....能分别是男....定女
    顶端 Posted: 2008-02-06 12:09 | 16 楼
    awdrgy88

多谢发贴的人[36]

哎....多谢...支持我既人......特别小棠啊............多谢你....你系最撑我既....多谢哦
    顶端 Posted: 2008-02-06 12:36 | 17 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

咁容セ易和尚都變咗師姑架? J_=42aHO  
    *?GV(/Q  
    男生专区;女生专区 ,開多個id咪自出自入啦?

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-02-06 13:44 | 18 楼
    awdrgy88

多谢发贴的人[36]

要有等级限制啊```
    顶端 Posted: 2008-02-06 22:17 | 19 楼
    nanalife
    恶魔ゞの傀儡ヽ
    级别: 仙人

多谢发贴的人[1233]

我觉得分开男女专区几好啊~~!!! ))qOsphN  
    $Jt+>.44  
    有D野女生晤想比男生知,同样又有D野男生都晤想比女生知噶~~!! X_0Ta_u?T  
    [N-t6Z*  
    我都同意分男女专区
    顶端 Posted: 2008-02-07 00:41 | 20 楼
    awdrgy88

多谢发贴的人[36]

多谢....支持
    顶端 Posted: 2008-02-07 21:31 | 21 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语

多谢发贴的人[6600]

我否決這樣的提案。
    本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
    顶端 Posted: 2008-02-08 22:19 | 22 楼
    新月Moon

多谢发贴的人[390]

唔赞成! Y!8Ik(/~i  
    网络系互通的桥梁,无分男女,区域,空间,年龄........如果分开男女区,睇的事物变得单性化和单向化,无噤全面!
    顶端 Posted: 2008-02-08 23:51 | 23 楼
    ThxCoolTide
    Andy-XHC
    特殊贡献奖

多谢发贴的人[5161]

nonono。 :CQ-?mT^LA  
    网络嘅男女太难分辨啦~!无意义~!

【講狞·蟑】出品,必定無品~!

迎亚运阻街扑街扰民铺张浪费贪污腐败洗钱政绩面子民怨工程。
    提倡低碳生活:“官,钻石级别石墨享受 VS 民,无碳用。”

俗語話:靚仔無本心~!所以,我份人好專一噶~!
    俗語又話:男人唔壞,女人唔愛~!所以,我都無人愛~!
    顶端 Posted: 2008-02-10 00:57 | 24 楼
    親愛的小棠
    中國十大傑出青年

Quote:
    引用第17楼awdrgy882008-02-06 12:36发表的: F9sVMV  
    哎....多谢...支持我既人......特别小棠啊............多谢你....你系最撑我既....多谢哦
    |G+6R-_  
    0$ -N  
    [dK5kO  
    唔好咁講,純屬我個人睇法嚌,我亦見過唔少論壇有囄個版塊,都相當受落,雖然藍調感覺好似男女失衡咁,但就俾距繼續落去嗎?
    顶端 Posted: 2008-02-10 04:06 | 25 楼
    親愛的小棠
    中國十大傑出青年

Quote:
    引用第23楼新月Moon2008-02-08 23:51发表的: m"{D}(TA  
    唔赞成! JsfX&dX0  
    网络系互通的桥梁,无分男女,区域,空间,年龄........如果分开男女区,睇的事物变得单性化和单向化,无噤全面!
    < p<J;@  
     Pa .D+  
    OC$Y8Ofr  
    我反而唔覺得係阻隔,係多咗一種渠道溝通
    顶端 Posted: 2008-02-10 04:08 | 26 楼
    親愛的小棠
    中國十大傑出青年

Quote:
    引用第24楼andy-xhc2008-02-10 00:57发表的: 9sQ4 $  
    nonono。 RT2%)5s  
    网络嘅男女太难分辨啦~!无意义~!
    T)"B35  
    pDGX$1O"  
    X>C l{.  
    當然這是一個問題所在,男女的確難分,相信亦會有相當部分人易換身份,但絕大部分人我地都要相信係有規矩之人,以真實性別示人。 wf4?{H  
    prf  
    別人的成功之處或者我地是否應該效法?
    顶端 Posted: 2008-02-10 04:13 | 27 楼
    凯源哥
    级别: 新人

多谢发贴的人[0]

这样分好像有点。。。。
    顶端 Posted: 2008-02-12 23:04 | 28 楼
    无名小卒

多谢发贴的人[1693]

一个几有趣嘅提议
    顶端 Posted: 2008-02-14 01:50 | 29 楼
    « 1 2» Pages: ( 1/2 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 【BUG报告】【投诉】【建议】【申请开版】【申请友链】