« 1 2345» Pages: ( 1/8 total )
芝麻糊
优秀斑竹奖 终身成就奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[3777]

指为心动

图片:
2009.7.1 nyT[^n  
|AH@ EI>  
      前日,我将自己系情感区既所有帖都删晒。唔知道点解,或者睇返自己既心路历程,自己都觉得心酸。 SLk2X;c]o  
_NdLcpBT?  
  今晚,系堂会,饮左d酒,高高地添,未饮之前鬼咁眼训,饮左之后好精神,而家又开始眼训啦,都系去冲凉训教算啦
[ 此贴被芝麻糊在2010-03-17 14:23重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: gy77gy77 | 理由:
  • 银纸:88 | 操作人: bennypower | 理由: 最爱第九张
  • 本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
    顶端 Posted: 2009-07-01 08:24 | [楼 主]
    龍④爺
    四爷
    级别: 普通人

多谢发贴的人[564]

酒能乱性.酒入愁肠愁更愁. q<2b,w==  
    oDvE0"Sz  
    只要你捻D开心既事.个人就会兴奋起来噶啦.舒服好多咖.
    顶端 Posted: 2009-07-01 09:06 | 1 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

終於搵番粗口妹本日記
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:25 | 操作人: 芝麻糊 | 理由:
  • 「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2009-07-01 09:14 | 2 楼
    龍④爺
    四爷

多谢发贴的人[564]

Quote:
    引用第2楼gy77gy772009-07-01 01:14发表的: k9|8@3(h  
    終於搵番粗口妹本日記
    Vw~st1",[  
    "{igrl8  
    粗口日记....
    顶端 Posted: 2009-07-01 09:26 | 3 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

今日有人问我,点解要删晒d帖,连日记都删埋。 ]?$e Bbt  
    -T0@b8  
    我同距讲,因为我要将过去既嘢全部截晒,连电话号码我都改埋,冇错,今日开始我用新既电话号码,咁样就应该乜嘢都系新架啦,新既日记啦,新既电话号码啦,新既一个月,新既一日,新既心情,新既自己,当然唔少得搵个新既目标啦~~
    本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
    顶端 Posted: 2009-07-02 01:30 | 4 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

愿~

最美一幕,还未闭幕,最宽的路,在尘世远方 },;ymk|g[  
    q#n0!5Lv2  
    最好知已,永在身旁,听我讲,我从不说慌 Q-qM"8I  
    9:\YEs"  
    我想相聚,随便再聚,我想欢乐,便随意去追 k-`5T mW  
    [!k#au+#c  
    我想相信,我做得对,想到人极疲累 |~y>R#u8pm  
    "iC*Eoz#.  
    我自信有日如愿,仲便天高地厚,亦被我逆转 ktu{I  
    >n^| eAH  
    假使一生会没了没完,总有人会如愿 a1 I"Sh  
    c2aW4 TX2  
    Jn/"(mM  
    我想相聚,随便再聚,我想欢乐,便随意去追 mK>c+ u)  
    "{&?t}rj+  
    我想相信,我做得对,想到人极疲累 Bn5O;I13  
    !|1GraiS  
    我自信有日如愿,仲便天高地厚,仍被我逆转 VX`E7Sf!}  
    IQ`#M~:  
    假使一生会没了没完,总有日会如愿 f'2Ufd|J|  
    ]0+5@c  
    当结局,未揭穿
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
    顶端 Posted: 2009-07-02 04:30 | 5 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第4楼芝麻糊2009-07-01 17:30发表的: _I&];WM\  
    今日有人问我,点解要删晒d帖,连日记都删埋。 .BWCGb2bH  
    mo$`a6[h<  
    我同距讲,因为我要将过去既嘢全部截晒,连电话号码我都改埋,冇错,今日开始我用新既电话号码,咁样就应该乜嘢都系新架啦,新既日记啦,新既电话号码啦,新既一个月,新既一日,新既心情,新既自己,当然唔少得搵个新既目标啦~~
    3V,$FS]  
    RkrZncBgV<  
    陰9公囉...本日記變左水帖
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:15 | 操作人: 芝麻糊 | 理由: 唔好再加分俾我,我唔想又加返俾你,和波好唔好?
  • 「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2009-07-02 04:58 | 6 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Re:愿~

Quote:
    引用第5楼芝麻糊2009-07-01 20:30发表的: u; c)T t  
    最美一幕,还未闭幕,最宽的路,在尘世远方 W!R}eLf@  
    #LGAvFA*_F  
    最好知已,永在身旁,听我讲,我从不说慌 3XCePA5z  
    XtJ _po  
    我想相聚,随便再聚,我想欢乐,便随意去追 x9,X0JO  
    .......
    vp"b_x1-  
    AB!P(  
    哩只好聽喎 :r{;'[38  
    粗口妹妳唱歌好唔好聽架
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2009-07-02 04:59 | 7 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Re:Re:愿~

Quote:
    引用第7楼gy77gy772009-07-01 20:59发表的: qmWK8}F.cE  
    69z,_p $@:  
    b6@(UneVM  
    哩只好聽喎 <B }4}-}  
    粗口妹妳唱歌好唔好聽架
    !9B`  
    *Zj2*e{Z9U  
    Rl. YF+YH  
    只歌好听,我唱唔好听
    顶端 Posted: 2009-07-02 21:58 | 8 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

Re:Re:Re:愿~

Quote:
    引用第8楼芝麻糊2009-07-02 01:58 PM发表的: @@?P\jv~  
    Vy- kogVt  
    c]u^0X?&  
    "@!B"'xg  
    只歌好听,我唱唔好听
    LW"p/`#<  
    U2lDTRt  
    咩歌嚟架~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2009-07-03 01:23 | 9 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Re:Re:Re:Re:愿~

Quote:
    引用第9楼幸福瞬間2009-07-02 17:23发表的: ggy 7p44  
    /5PV|o nO  
    !oJ226>WI  
    咩歌嚟架~
    ^:(:P9h  
    C6!P8qX  
    5S;|U&f|  
    系林忆莲既“愿”啊 T|/B}srm  
    好旧架啦
    顶端 Posted: 2009-07-03 01:27 | 10 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Re:Re:Re:愿~

Quote:
    引用第8楼芝麻糊2009-07-02 13:58发表的: .3tyNjsn\  
    *<5zMSZO  
    SU {U+  
    ql +tqgo  
    只歌好听,我唱唔好听
    _LOV&83O(  
    bR0z$~  
    睇得出睇得出睇得出
    顶端 Posted: 2009-07-03 04:37 | 11 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Re:Re:Re:Re:Re:愿~

Quote:
    引用第10楼芝麻糊2009-07-02 17:27发表的: !OO{qw(*g  
    _BA2^C':c{  
    3 E~d  
    z;74(5?q  
    系林忆莲既“愿”啊 .&Vy o<9Ck  
    好旧架啦
    }EW@/; kC  
    5GwXZ;(G  
    哩手好聽d "(U%Vg|)  
    EJbFo682  
    至少還有你 UB4M=R|  
    曲:Davy Chan 詞:林夕 唱:林憶蓮 z@_ 9.n]  
    *>ilT5q  
    我怕來不及 我要抱著你 w'Cn3b)`  
    直到感覺你的皺紋 有了歲月的痕跡 8" x+^  
    直到肯定你是真的 直到失去力氣 Ky qFeR  
    為了你 我願意 :EX H8n&|  
    *動也不能動 也要看著你 -9.Rmv#og{  
    直到感覺你的髮線(皺紋) 有了白雪的痕跡 <K# ]1xCA  
    直到視線變得模糊 直到不能呼吸 r%QnV0L^  
    讓我們 形影不離* $oJ)W@>  
    #如果 全世界我也可以放棄 \w]c<gM K  
    至少還有你 值得我去珍惜 )bM #s">Y  
    而你在這裡 就是生命的奇跡  F%}0q&  
    也許 全世界我也可以忘記 ~HR/FGe?N  
    就是不願意 失去你的消息 0Q ]p#;  
    你掌心的痣 我總記得在那裡#  h,D6MP  
    Repeat*# kRyt|ryWh  
    我們好不容易 我們身不由己 (4U59<ie  
    我怕時間太快 不夠將你看仔細 ^w+jPT-n  
    我怕時間太慢 日夜擔心失去你 xSQ0]vE  
    恨不得一夜之間白頭 永不分離 %/^k r ZD  
    Repeat* bw o{ Lw~  
    在那裡
    顶端 Posted: 2009-07-03 04:42 | 12 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

重有一手 NMSpi[dr  
    ~~.v*C[  
    夢醒時分 No\H QQ  
    作詞:李宗盛 作曲:李宗盛 編曲:李正帆 >PsP y.  
    j15TavjGh  
    你說你愛了不該愛的人 你的心中滿是傷痕 8tc9H}>  
    你說你犯了不該犯的錯 心中滿是悔恨 Kb_R "b3v  
    CIM 9~:\  
    你說你嚐盡了生活的苦 找不到可以相信的人 I6]|dA3G  
    你說你感到萬分沮喪 甚至開始懷疑人生 W~1/vJ.*l  
    b}G4eXkuj  
    早知道傷心總是難免的 你又何苦一往情深 s[yIvlHw`  
    因為愛情總是難捨難分 何必在意那一點點溫存 ~YIGOL"?  
    要知道傷心總是難免的 在每一個夢醒時分 J,s)Fu\j@  
    有些事情你現在不必問 有些人你永遠不必等
    顶端 Posted: 2009-07-03 04:46 | 13 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

樓上既你做咩啊? &`a$n2ycy  
    4>4*4!KR}  
    卡拉ok啊?
    顶端 Posted: 2009-07-03 07:37 | 14 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第14楼芝麻糊2009-07-02 23:37发表的: ;Ef:mr"Nu  
    樓上既你做咩啊? Q dKxuG  
    %$j)?e  
    卡拉ok啊?
    }>JFO:v&  
    N\<RQtDg  
    塗鴉粗口妹本日記... ^R.#n[-r2  
    已經成為零狗年最受歡迎嘅on-Nine game
    顶端 Posted: 2009-07-03 08:04 | 15 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

2009.7.4 v{ .-x\;  
    wTFM:N  
          记住,距唔要你,唔系你既损失,你冇左既不过系一个唔爱你既人,而距就失去左一个好爱距既人,距比你失去更多啊。 buo_H@@p{s  
    g$~3@zD  
      过返自己既日子啦,唔好再继续拉,求下你啦,唔想再见到而家既你,想点就点啦,唔好再委屈自己啦,好唔好啊? ?H7*?HV  
    A~Eu_m  
      终究相信,有d嘢既发生系整定既。有d人,你极力挽留,但系就点都留唔住。有d人,你想距扯,但系就点都赶唔走。 . m_y5J  
    9Ot;R?>(  
      可唔可以咁呢?我想距唔好走既,点赶都唔走,我想距死开既,就唔该自动自己死开。 2 [a#wz'  
    o #{D;'  
      唉,好眼训啊而家
    顶端 Posted: 2009-07-04 17:49 | 16 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第16楼芝麻糊2009-07-04 09:49发表的: l?~SH[V  
    2009.7.4 C>Qgd9  
    Nm%&xm  
          记住,距唔要你,唔系你既损失,你冇左既不过系一个唔爱你既人,而距就失去左一个好爱距既人,距比你失去更多啊。 w4pU^&O  
    vpx8GiV   
      过返自己既日子啦,唔好再继续拉,求下你啦,唔想再见到而家既你,想点就点啦,唔好再委屈自己啦,好唔好啊? r00waw>C\  
    .......
    oD_je~b)  
    dg 0`0k  
    識咁諗咪好囉
    顶端 Posted: 2009-07-05 05:33 | 17 楼
    龍④爺
    四爷

多谢发贴的人[564]

悟........ T5NO}bz  
    7 2ux3D  
    人生就是一种体会。当你“悟”到既时候。你就可以睇开好多野了。 O5{!CT$  
    /HgdTyR)  
    代替。 /ZZo`   
    JPS22i)P  
    或者是但随便求其发展过一段新既感情咯。
    顶端 Posted: 2009-07-05 06:52 | 18 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第18楼龍④爺2009-07-04 22:52发表的: 1Vt7 [L*  
    悟........ H1 rge<  
    ]p:x,%nm  
    人生就是一种体会。当你“悟”到既时候。你就可以睇开好多野了。 r9 'lFj  
    'YQ"Lf  
    代替。 u_s  
    .......
    $q]((@i.  
    {M U>5\  
    +I#4+0f  
    可以是但随便求其既,就唔会咁多感慨啦
    顶端 Posted: 2009-07-05 06:57 | 19 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第19楼芝麻糊2009-07-04 22:57发表的: lb5Y$ZC  
    D`0II=  
    z6S N  
    u& ?J+  
    ]78I  
    cW;to Q!P  
    七仔妳啱唔啱丫 有買襯手
    顶端 Posted: 2009-07-05 07:15 | 20 楼
    龍④爺
    四爷

多谢发贴的人[564]

Quote:
    引用第19楼芝麻糊2009-07-04 22:57发表的: Brr{iBz*"  
    o1YX^-<[F  
    ^%-$8sV  
    DhV($&*M  
    Fx 2 KRxk  
    I0P)DR  
    处于一个谷底困境..唯一可以做既就是向前冲.根本晤需要任何方向.任何目标. VlRN  
     wX@&Qv  
    人生在于尝试.后面既漫漫长路...你是一定要行出第一步既... 1O*5>dkX;%  
    YpoO:  
    到你行完第一步..你就知道自己第二步是点样行噶啦... A#M#JI-Y  
    ]]`hnzJX  
    时间晤等人...把自己停留系一个空间.沉醉于梦中.没任何意思..
    顶端 Posted: 2009-07-06 03:48 | 21 楼
    龍④爺
    四爷

多谢发贴的人[564]

Quote:
    引用第20楼gy77gy772009-07-04 23:15发表的: Iq0_X7:{QI  
    '; ,DgR;'  
    V$%%nG uE  
    七仔妳啱唔啱丫 有買襯手
    _}R?&yO  
    U*`7   
    7仔都几好啊...捻捻咯... Er^ijh,  
    ~[d U%I>L^  
    建议定一个爱情试用期咯...
    顶端 Posted: 2009-07-06 03:51 | 22 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

2009.7.10 BlUl5mP}>  
    a c"Pn? q  
            真系冇阴功罗~~ y}*rRm.:  
    ,L%\{bp5  
    7yo/ sb9h  
        今日换左个袋,结果一分钱都冇唔止,连车卡都冇带啊
    顶端 Posted: 2009-07-10 16:43 | 23 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第23楼芝麻糊2009-07-10 08:43发表的: 5('_7l  
    2009.7.10 wU,{ 5w  
    g\;AU2?p7  
            真系冇阴功罗~~ .WM0x{t/  
    |3{DlZ2S  
    j_S///  
    .......
    s$`g%H>  
    q(<#7 spz  
    Bv_C *vW  
    咁典扇呀???粗口妹 nD6mLNi%a  
    有冇伸只飛毛腿出嚟...折車呀
    顶端 Posted: 2009-07-11 01:20 | 24 楼
    xjb
    级别: 新人

多谢发贴的人[3730]

Re:愿~

Quote:
    引用第5楼芝麻糊2009-07-01 20:30发表的: Ug>yTc_(7  
    最美一幕,还未闭幕,最宽的路,在尘世远方 L6`(YX.:  
    $3>k/*=  
    最好知已,永在身旁,听我讲,我从不说慌 DpjiE/*  
    usEd p  
    我想相聚,随便再聚,我想欢乐,便随意去追 $z,lq#zzl  
    .......
    Kp? ):6  
    ceBu i8a |  
    FEj{/  
    KdU!wsKfG  
    呢首歌我都劲中意
    顶端 Posted: 2009-07-11 09:00 | 25 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

图片:
    图片:
    图片:
    图片:
    图片:
    图片:
    图片:
    图片:
    图片:
    契女又有新相啦,今次系生活照 p6~\U5rXm  
    Cv7FVl-I  
    RC(fhqV  
    9pAklD4  
    A[20i c  
    / J 3   
    !Ld0c4  
    #wz1uw[pI!  
    c%p7?3Ry  
    !GJnYDN  
    & h)G>Sqc  
    ygt7;};!  
    vbT"}+^Sh  
    72rnMHq  
    J9s4lsea  
    3I0=^ >A  
    E`vCYhf{  
    i=b<Mz7|  
    -h=K]Y{`  
    V %k #M  
    benben,唔好睇艺术相啦,睇吓真实既距啦~
    本帖最近评分记录:
    顶端 Posted: 2009-07-14 17:15 | 26 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第26楼芝麻糊2009-07-14 09:15发表的: *$ !LRmp?  
    契女又有新相啦,今次系生活照 Qp ,l>k  
    E_oe1C:  
    .......
    %`'VXR?`h=  
    5hAg*zJb5o  
    真係好可愛 \2jY)UrQs  
    好想滅下佢塊面 H=jnCGk  
    顶端 Posted: 2009-07-14 22:12 | 27 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语

多谢发贴的人[6600]

我最喜欢第九张~等我保存距先~
    本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
    顶端 Posted: 2009-07-15 04:32 | 28 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第28楼bennypower2009-07-14 20:32发表的: r!#3>F;B  
    我最喜欢第九张~等我保存距先~
    f As:[  
    gJ])A7O  
    -cKR15  
    艺术相黎既啵,你唔系话过睇女人系唔可以睇艺术相既咩
    顶端 Posted: 2009-07-15 04:38 | 29 楼
    « 1 2345» Pages: ( 1/8 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 恋爱方程式